Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ATHENS KALLITHEA | Round 16 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ATHENS KALLITHEA
2 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
97COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
93ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΛεάντρο Πίντο
93Βγήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ντρίσα Ντιακιτέ (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Ο Γκόλιας έστειλε την μπάλα στην περιοχή με εκτέλεση φάουλ και ο Λεάντρο έπιασε την κεφαλιά για την ισοφάριση.
93ΓΚΟΛΛεάντρο Πίντο
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ντιαγκιτέ αντί Σταματάκου
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Ο Γκόλιας έστειλε την μπάλα στην περιοχή με εκτέλεση φάουλ και ο Λεάντρο έπιασε την κεφαλιά για την ισοφάριση.
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Ο Γκόλιας έστειλε την μπάλα στην περιοχή με εκτέλεση φάουλ και ο Λεάντρο έπιασε την κεφαλιά για την ισοφάριση.
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Κατσικογιάννης
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Παπαδόπουλος αντί Λαμπάκη
80Βγήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέφαν Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
80Βγήκε Στέλιος Λαμπάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Παπαδόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Στεφάνοβιτς αντί Σμυρλή
79ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Γιαννιτσάνης
78ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Πινιώτης
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά πάσα του Μπαλμπόα στον Κουσκουνά, εκείνος άνοιξε στον Μπαϊκαρά, αλλά ο Μιχελής έδιωξε.
73Βγήκε Μπερτράν Ρομπέρ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ντενίζ Μπαϊκαρά (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Μπαϊκαρά αντί Ρομπέρ
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γιαγκουδάκης αντί Γουόρντεν
70Βγήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ραφαήλ Γιαγκουδάκης (MΕΣΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Μπαλμπόα αντί Στεφάνοβιτς
68Βγήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χαβιέ Μπαλμπόα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
66ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Σμυρλής
66ΓΚΟΛΑλέξανδρος Σμυρλής
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Τσίπρας έστειλε την μπάλα στην περιοχή στον Σμυρλή και εκείνος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Γουόρντεν άνοιξε στον Σταματάκο και εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.
60ΓΚΟΛΝίκος Σταματάκος
60ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Σταματάκος
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Λεβέντη, ο Σμυρλής έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε κόρνερ μετά από επέμβαση του Αθανασόπουλου.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Ρομπέρ, Ο Μιχελής έδιωξε και η μπάλα έφτασε στον Ριζογιάννη που έκανε το σουτ άουτ.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Ρομπέρ, Ο Μιχελής έδιωξε και η μπάλα έφτασε στον Ριζογιάννη που έκανε το σουτ άουτ.
49ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Τσίπρας
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ρομπέρ.
47ΓΚΟΛΝίκος Γιαννιτσάνης
47ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΝίκος Γιαννιτσάνης
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Στεφάνοβιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Καλλιθέας.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσίπρας μπήκε στην περιοχή, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε κόρνερ αφού χτύπησε στον Λεάντρο.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γιαννίτση, η μπάλα χτύπησε στον Τσώνη και έφυγε εκτός περιοχής.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή ρόλων, με τον Στεφάνοβιτς να ανοίγει στην περιοχή στον Κουσκουνά, αλλά ο Μιχελής αυτή τη φορά έδιωξε σε κόρνερ.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς γύρισε παράλληλα την μπάλα στην περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας βγήκε και μάζεψε μπροστά από τον Στεφάνοβιτς.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπάρχει ρυθμός στην αναμέτρηση, αλλά οι τελικές ενέργειες είναι αναλογικά πολύ λιγότερες.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταμόπουλος έκανε φάουλ για να σταματήσει στην αντεπίθεση τον Ριζογιάννη, αλλά δεν δέχθηκε την κάρτα που θα ήταν η δεύτερη για τον ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σμυρλή μέσα από την περιοχή των Τρικάλων, ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τζέιμς Σταμόπουλος
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κούρσα του Σμυρλή προς την περιοχή των Τρικάλων, γύρισμα στον Τσίπρα, αλλά ο Βέρτζος πρόλαβε και έκανε την προβολή πριν γίνει επικίνδυνος ο επιθετικός της Καλλιθέας.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΑΟ Τρίκαλα έχει μέχρι τώρα την πρωτοβουλία στην αναμέτρηση, αλλά δεν έχει καταγραφεί τελική προσπάθεια.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Νατσιόπουλος, Τυριακίδης (Μακεδονίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Πάτας, Τσώνης, Σταμόπουλος, Κατσικογιάννης, Πινιώτης, Σμυρλής, Τσίπρας, Γουόρντεν, Σταματάκος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Ρομπέρ, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Μαχαμάτ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η βροχή που πέφτει στο γήπεδο των Τρικάλων επηρέασε τον κόσμο της ομάδας και δεν βρίσκονται στις εξέδρες περισσότεροι από 500 φίλοι της
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Έρικ Γουόρντεν

eeep eeep