Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Round 16 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΧΑΝΙΑ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
1 4

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 14:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παύλος Λάσκαρης
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Βαλεριάνος
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88Βγήκε Σπύρος Φουρλάνος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μούδιος (MΕΣΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Μούδιος αντί Φουρλάνου
87ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανδρέας Σταματής
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-4 Μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Σταματής με προβολή έστειλε την μπάλα στην εστία του Απόλλωνα.
87ΓΚΟΛΑνδρέας Σταματής
80Βγήκε Εμανουέλ Κονέ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Κρητικός (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Κρητικός αντί Κονέ
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 Ο Περογαμβράκης έκανε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Μπαρμπόσα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα.
77ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΟυίλι Ορτένσιο Μπαρμπόσα
77ΓΚΟΛΟυίλι Ορτένσιο Μπαρμπόσα
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ - Μπαρμπόσα αντί Σιατραβάνη
76Βγήκε Σάββας Σιατραβάνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ουίλι Ορτένσιο Μπαρμπόσα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σάββας Σιατραβάνης
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Σιατραβάνης δέχθηκε ιδανική κάθετη μπαλιά από τον Κονέ και τελείωσε με ωραίο σουτ την φάση για το τρίτο γκολ του Απόλλωνα.
72ΓΚΟΛΣάββας Σιατραβάνης
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Περογαμβράκης έφυγε στην κόντρα από ωραία κάθετη μπαλιά, αλλά ο Αθανασίου μπλόκαρε το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή των Χανίων.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσουκάνη έξω από την περιοχή του Απόλλωνα, εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ από τον Ταΐρη.
65Βγήκε Ντιέγκο Ρομάνο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Περογαμβράκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Περογαμβράκης αντί Ρομάνο
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Δεληζήση έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΑΟ Χανίων.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χριστιανός Ντούμος
59Βγήκε Ανδρέας Ηρακλής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παύλος Λάσκαρης (MΕΣΟΣ)
59Βγήκε Στέφανος Βαρούχας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χριστιανός Ντούμος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Ντούμος αντί Βαρούχα - Λάσκαρης αντί Ηρακλή
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σιατραβάνη εκτός περιοχής, αλλά ο Αθανασίου δεν έχει πρόβλημα και αφήνει την μπάλα να περάσει άουτ.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Βανκεβάι, αλλά ο Σταματής δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά ώστε να απειλήσει την εστία του Απόλλωνα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα αντεπίθεση του Απόλλωνα, ο Διαμαντόπουλος μπήκε στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Διαμαντόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Δαμιανάκη και έφυγε κόρνερ.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απόλυτα αποτελεσματικός ο Απόλλων Σμύρνης έχει σημειώσει δύο γκολ στις δύο τελικές του προσπάθειες, ενώ από την άλλη δεν έχει απειληθεί ιδιαίτερα.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Διαμαντόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην γωνία του τέρματος του Αθανασίου.
37ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Διαμαντόπουλος
37ΓΚΟΛΔημήτρης Διαμαντόπουλος
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Αποστολόπουλου, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την συμβολή των δοκαριών του Απόλλωνα.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταματή από πολύ πλάγια, προσπάθησε να ξεγελάσει τον Ταΐρη, αλλά δεν τα κατάφερε.
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Σταματής
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Εμανουέλ Κονέ
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντιέγκο Ρομάνο
25ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΔημήτρης Διαμαντόπουλος
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κονέ από δεξιά έκανε σέντρα στην περιοχή του ΑΟ Χανιά, ο Διαμαντόπουλος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην γωνιά του Αθανασίου.
25ΓΚΟΛΔημήτρης Διαμαντόπουλος
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια του Αλμπάνη από αριστερά, γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Πάνος δεν κατάφερε να βρει την μπάλα στην κίνηση για να κάνει το σουτ.
12ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Φουρλάνος
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Απόλλων έχει περισσότερο τον έλεγχο της μπάλας, αλλά ο ΑΟ Χανιά έχει καλές αντιδράσεις στην άμυνα και δεν αφήνει διαδρόμους.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή του Ζέρη, αλλά ο Ταΐρης μπλόκαρε την μπάλα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) Βοηθοί: Κοτζαμανίδης (Πειραιά), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ταΐρης, Πάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Βαλεριάνος, Κονέ, Ρομάνο, Ντάσιος, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Διαμαντόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Βαρούχας, Αποστολόπουλος, Σταματής, Βανκεβάι.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Δεληζήσης

eeep eeep