Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Round 15 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ATHENS KALLITHEA εν ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91Βγήκε Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Κορομηλάς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ - Κορομηλάς αντί Σιλιγαρδάκη
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Τσίπρα από αριστερά, η μπάλα στην καδιά της άμυνας, αλλά εκεί δεν κατάφερε να κάνει την προβολή ο Σμυρλής.
88Βγήκε Νοέλ Νίασον (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Δημόπουλος (MΕΣΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ - Δημόπουλος αντί Νιάσον
85ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Λεωνίδας Κασνέτση
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπέλη, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της Ελευσίνας.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Στεφάνοβιτς αντί Σταματάκου
78Βγήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέφαν Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
74Βγήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Κρεββατάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Κρεββατάς αντί Γουόρντεν.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πρίντεμπς μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας, ο Γκίνη έβαλε την κόντρα και η μπάλα έφυγε κόρνερ.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ - Τσίγκρος αντί Ακούζιε
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα έχει στα πόδια της την μπάλα περισσότερο, αλλά δεν έχει καταφέρει να φτάσει στην περιοχή και στις αντεπιθέσεις νιώθει περισσότερους κινδύνους.
65ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νταμιάν Γκίνη
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπέλη, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
54ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης
53Βγήκε Εμέκα Τζόσουα Ακούζιε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κυριάκος Τσίγκρος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
53Βγήκε Βασίλης Ταμπάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Σμυρλής αντί Ταμπάκη
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ - Τσίγκρος αντί Ακούζιε
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσίπρα από πλάγια στην περιοχή, ο τερματοφύλακας της Ελευσίνας έδιωξε σε κόρνερ.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιλιγαρδάκης πέρασε την μπάλα κάθετα στην περιοχή της Καλλιθέας, αλλά ο Σταυριανός βγήκε έγκαιρα πριν προλάβει να κάνει το πλασέ ο Πρίντεμπς
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα προσπαθεί να περάσει μπαλιές στα πλάγια για να απειλήσει την εστία της Ελευσίνας, αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Σταματάκου από αριστερά, η μπάλα κόντραρε σε παίκτες της Ελευσίνας πριν φτάσει σε Ταμπάκη - Γουόρντεν που περίμεναν για την προβολή.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ακουζιέ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Πρίντμπερς που δεν κατάφερε να κάνει την προβολή και ο Σταυριανός μπλόκαρε.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπέλη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραία ενέργεια του Γουόρντεν που πέρασε δύο ποδοσφαιριστές, μπήκε στην περιοχή, αλά δεν είχε σωστή ισορροπία για το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κολόκας στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα μετά από σέντρα του Λεβέντη παραλίγο να κρεμάσει τον τερματοφύλακα της Ελευσίνας που έδιωξε την τελευταία στιγμή.
11ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεωνίδας Κασνέτση
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπέλη από αριστερά, έδιωξε δύσκολα στο "παραθυράκι" ο Μακρυωνίτης και στη συνέχεια δεν κατάφεραν να κάνουν καλά το σουτ ο Γουόρντεν με τον Συριόπουλο.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία κάθετη μπαλιά του Μπέλη, ο Σταματάκος έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στάθης Συριόπουλος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας) Βοηθοί: Γκότσης (Κορινθίας), Νίκα (Αρκαδίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΚΑΣ): Μακρυωνίτης, Σιλιγαρδάκης, Ακούζιε, Πρίντεμπς, Κολόκας, Γραικός, Κωνσταντινίδης, Κασνέτση, Καμπούρης, Αρναούτογλου, Νίασον
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Συριόπουλος, Γκίνη, Τσίπρας, Μπέλης, Σταματάκος, Γουόρντεν, Ταμπάκης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Αρναούτογλου

eeep eeep