Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ATHENS KALLITHEA | 10η Αγωνιστική | Play out 2014-15 NOTOΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ATHENS KALLITHEA
0 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 14 Ιούνιος 2015
Ώρα Αγώνα: 17:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...τέλος αναμέτρησης
92ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Αθανασίου
91ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αρναρέλλης
91ΓΚΟΛΑρναρέλλης
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Αρναρέλλης έκανε την προσπάθεια στην περιοχή του Αχαρναϊκού, βρήκε χώρο και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις της αναμέτρησης
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φράγκου μέσα από την περιοχή του Αχαρναϊκού, έδιωξε ο Παγούδης και στη συνέχεια οι αμυντικοί.
87ΔΟΚΑΡΙΑρναρέλλης
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Ο Αρναρέλλης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Αχαρναϊκού έστειλε την μπάλα στην συμβολή και έκανε τρία τα δοκάρια του στο σημερινό παιχνίδι.
85Βγήκε Ντουρμισάι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τσίγκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τεγούσης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή του Αχαρναϊκού, αλλά η μπάλα χτύπησε στα σώματα.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα πάνω από τη μεσαία γραμμή και να μην αφήσει χώρους στον Αχαρναϊκό για να δημιουργήσει κινδύνους.
72Βγήκε Τσιάμης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σκαθαρούδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ρουσάκης
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αθανασίου έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία.
60ΓΚΟΛΝτουρμισάι
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μασάδο έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Ντουρμισάι έκανε την κεφαλιά που πήγε στο παραθυράκι της εστίας του Παγούδη που ήταν δύσκολο να αντιδράσει.
60ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΝτουρμισάι
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Καλογερόπουλου μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας, η μπάλα περνά αργά δίπλα από την εστία
55Βγήκε Ίλιεφ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
54Βγήκε Μιχαλόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φράγκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ σε σουτ του Αρναρέλλη έξω από την περιοχή.
53ΔΟΚΑΡΙΑρναρέλλης
50Βγήκε Εμέκα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τσιάμης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
50ΔΟΚΑΡΙΜασάδο
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μασάδο μέσα από την περιοχή του Αχαρναϊκού η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Αχαρναϊκού.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ δεύτερου μέρους
46Βγήκε Μπέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μασάδο (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου μέρους
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιωαννίδης
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ιωαννίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στα σώματα των παικτών της Καλλιθέας.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντουρμισάι έξω από την περιοχή, ο Παγούδης έκανε την πρώτη απόκρουση και πρόλαβαν να διώξουν οι αμυντικοί πριν μπει στη φάση ο Αρναρέλλης.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζώνας
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Λεβέντη, κεφαλιά του Αρναρέλλη πέρασε πάνω από την εστία του Αχαρναϊκού.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο ώστε να παίξουν τα 18 λεπτά που απομένουν για το τέλος του ημιχρόνου.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η κατάσταση στις εξέδρες έχει ηρεμήσει, οι οπαδοί του Αχαρναϊκού έφυγαν από τον χώρο που ήταν οι οπαδοί της Καλλιθέας και πλέον αναμένεται η απόφαση του διαιτητή για το αν θα επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ για τα αποδυτήρια και κάλεσαν και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων για να αποφασίσουν τι θα γίνει μέχρι να σταματήσει η ένταση.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΚΟΠΗ της αναμέτρησης από τον διαιτητή, επειδή υπάρχει ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Μετά την ανταλλαγή συνθημάτων... οι οπαδοί του Αχαρναϊκού έφυγαν από τις θέσεις τους (στην απέναντι εξέδρα) και κινήθηκαν εκτός γηπέδου ώστε να φτάσουν απέναντι προς τους οπαδούς της Καλλιθέας.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Αρναρέλλη από δεξιά, ο Μιχαλόπουλος έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Αχαρναϊκού, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
21ΔΟΚΑΡΙΑρναρέλλης
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Ο Κατσούλης έκανε το γέμισμα στην περιοχή του Αχαρναϊκού, ο Ντουρμισάι έστρωσε με το στήθος στον Αρναρέλλη και εκείνος έκανε το σουτ που χτύπησε στην εσωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού και έφυγε πλάγια... προς το κόρνερ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό ματς χωρίς φάσεις από τις δύο πλευρές και κυρίως μονομαχίες στη μεσαία γραμμή με τον Αχαρναϊκό να φτάνει πιο εύκολα στην περιοχή της Καλλιθέας.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ισορροπία σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με αρκετό πάθος από τις δύο ομάδες. Μέχρι τώρα έχουν γίνει δύο αδύναμα σουτ από τον Ντουρμισάι για την Καλλιθέα και τον Ταμπάκη για τον Αχαρναϊκό.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Φαντόπουλος (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...H αναμέτρηση έχει κθυστερήσει κάποια λεπτά επειδή έπεσαν κάποια καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο και άργησε να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μασάδο

eeep eeep