ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
2 0

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε ο αγώνας στη Ριζούπολη.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Χούσα έξω από την περιπχή και δεξιά, πάνω από το δοκάρι η μπάλα.
82Βγήκε Χαρτσιάς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πατινιώτης (MΕΣΟΣ)
81ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανγκούλο
81ΓΚΟΛΑνγκούλο
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 για τον Απόλλωνα. Σουτ του Ανγκούλο από το ύψος της περιοχής, έπειτα από πάσα του Σουάνη, στα δίχτυα η μπάλα.
79Βγήκε Βάντερσον (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φουκαράς (MΕΣΟΣ)
74Βγήκε Στεργίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χούσα (MΕΣΟΣ)
71ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κοντοχρήστος
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 για τον Απόλλωνα. Ο Άρσιτς εκτέλεσε φάουλ από τα 25 μέτρα, η μπάλα έσκασε στον αγωνιστικό χώρο, ξεγέλασε τον Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα.
63ΓΚΟΛΆρσιτς
63ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Άρσιτς
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τρίγκας
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κοντοχρήστος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Κάργας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Ταΐρη.
55ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πινιέιρο
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ανγκούλο μπήκε στην περιοχή της Παναχαϊκής, όμως ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής τον νίκησε στο τετ α τετ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
45' 5'COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
45' 5'Βγήκε Μπαμ Μπαμ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Άρσιτς (MΕΣΟΣ)
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουντόπουλου από αριστερά, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Ταΐρη, αλλά ευτυχώς για αυτόν έφυγε κόρνερ.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κοντοχρήστος σούταρε από τα 40 μέτρα, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ταΐρη.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουντόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά, κεφαλιά του Μαρουκάκη, ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο η μπάλα.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ανγκούλο μπήκε στην περιοχή της Παναχαϊκής, σούταρε, ο Παπαδόπουλος έδιωξε. Ο Σουάνης πήρε το ριμπάουντ, έπιασε το σουτ, το οποίο πέρασε ψηλά εκτός εστίας.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κοντοχρήστος εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά, ο Ταΐρης απομάκρυνε τη μπάλα.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βάντερσον εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Ανγκούλο έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του δεύτερου δοκαριού, ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.
21Βγήκε Γκαντιάγκα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αναστασόπουλος (MΕΣΟΣ)
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Ανγκούλο από δεξιά, ο Σουάνης σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Καρβουνιάρη και απομακρύνθηκε.
11Βγήκε Λίτσης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χατζής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε φάουλ από την αριστερή πλευρά, αλλά η κεφαλιά του Μαρουκάκη ήταν άστοχη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε ο αγώνας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ (Α. Βοσνιάδης): Ταΐρης, Χατζηζήσης, Λίτσης, Κοτσώνης, Πινέιρο, Ηρακλής, Καραδέμητρος, Σουάνης, Βάντερσον, Μπαμ Μπαμ, Ανγκούλο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βοηθοί: Τζαφόλιας (Αν. Αττικής), Κασσαβέτης (Αιτ/νίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ. Σπανός): Παπαδόπουλος, Χαρτσιάς, Κοντοχρήστος, Κάργας, Μασούρας, Καρβουνιάρης, Γκαντιάγκα, Τρίγκας, Στεργίδης, Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης.

eeep eeep