AEK εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
3 0

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...3-0 Ο Τζανετόπουλος άνοιξε στον Μπακάκη που μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Γεωργακόπουλου.
92ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπακάκης
92ΓΚΟΛΜπακάκης
89Βγήκε Ανάκογλου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φαγιέ (MΕΣΟΣ)
88ΔΟΚΑΡΙΤζανετόπουλος
83Βγήκε Πλατέλλας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λαμπρόπουλος  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
78Βγήκε Γκαντιάγκα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χαρτσιάς (MΕΣΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Μπαρμπόσα μέσα από την περιοχή που γύρισε ωραία το σώμα του, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
75Βγήκε Στεργίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κυβελίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68ΓΚΟΛΑραβίδης
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...2-0 Ο Αραβίδης με εκτέλεση φάουλ ανοίγει το τείχος και η μπάλα καταλήγει στην δεξιά γωνία του Γεωργακόπουλου.
68ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Αραβίδης
67Βγήκε Κρισάντους (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σοϊλέδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπακάκης
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο διαιτητής χαρίζεται στον Ασίγκμπα, αφού δεν του βγάζει δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Αραβίδη.
46Βγήκε Χοτζάλι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χούσα (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για την Παναχαϊκή. Ο Μπουντόπουλος έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, η μπάλα χτύησε στο δεξί δοκάρι του Ανέστη.
45ΔΟΚΑΡΙΜπουντόπουλος
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκαντιάγκα που βρέθηκε μόνος με τον Ανέστη δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση από κοντά.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κολοβέτσιος
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρουκάκης δεν κατάφερε να κάνει σωστά το σουτ στην αντεπίθεση της Παναχαϊκής και να εκμεταλλευθεί την ωραία μπαλιά του Μπουντόπουλου στην αντεπίθεση.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ασίγκμπα
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρουκάκης άνοιξε στον Κοντοχρήστο, εκείνος επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πήγε πάνω από την εστία.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόδα, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-0 Ο Αραβίδης εκτελεί εύστοχα το πέναλτι
04ΓΚΟΛΑραβίδης
04ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΑραβίδης
04ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κάργας
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ υπέρ της ΑΕΚ σε μαρκάρισμα του Κάργα στον Πλατέλλα με τα δύο πόδια.

eeep eeep