AEK εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
2 1

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σοϊλέδης
90ΓΚΟΛΣοϊλέδης
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...2-1 Ο Σοϊλέδης στην προσπάθεια του να κάνει σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταΐρη που είχε κάνει ένα βήμα μπροστά επειδή περίμενε σέντρα και είδε την μπάλα να πηγαίνει στο παράθυρο της εστίας του.
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανγκούλο
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόντρα επίθεση του Απόλλωνα με τον Τζιώρα να μην προλαβαίνει την μπάλα και τον Ανέστη να σώζει με έξοδο.
85Βγήκε Μπαμ Μπαμ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λίτσης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κολοβέτσιος
84Βγήκε Ανάκογλου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ντούνης (MΕΣΟΣ)
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ψιάνος
79Βγήκε Λαγός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ηρακλής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εντυπωσιακή απόκρουση του Ταΐρη σε σουτ του Αραβίδη.
75Βγήκε Πλατέλλας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ζόριτς (MΕΣΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπακάκη έσωσε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα. Προηγήθηκε αντεπίθεση του Απόλλωνα και λάθος του Μπαμ Μπαμ με αποτέλεσμα να βρεθεί απροετοίμαστη η άμυνα της Ελαφράς Ταξιαρχίας.
69Βγήκε Σουάνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τζιώρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον Απόλλωνα σε δυνατό σουτ του Ανγκούλο έξω από την περιοχή.
68ΔΟΚΑΡΙΑνγκούλο
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-1 Ο Μπαρμπόσα με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα. Προηγήθηκε σέντρα του Αραβίδη και πρώτο σουτ από τον Κρισάντους για να πάρει την απόκρουση ο Πορτογάλος.
61ΓΚΟΛΜπαρμπόσα
61ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπαρμπόσα
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Αραβίδη, ο Ανάκογλου δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
47ΓΚΟΛΑνγκούλο
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...0-1 ΓΚΟΛ Ο Μπαμ Μπαμ έκανε ωραία κάθετη μπαλιά στον Ανγκούλο, ο οποίος πλάσαρε τον Ανέστη που είχε βγει για να τον προλάβει.
47ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανγκούλο
46Βγήκε Λαμπρόπουλος  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κρισάντους (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ψιάνος έκανε βαθιά μπαλιά στον Άρσιτς, αλλά εκείνος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε έξω.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Αραβίδη από δεξιά, ο Μπαρμπόσα πιάνει γυριστό, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σοϊλέδης δοκίμασε σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπαμ Μπαμ
22ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σουάνης
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Άρσιτς προσπάθησε να διώξει την μπάλα μέσα από την περιοχή του Απόλλωνα με ανάποδο ψαλίδι, αλλά χτυπά τον Μπακάκη και η παίκτες της ΑΕΚ ζητούν πέναλτι.

eeep eeep