Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Round 11 | SUPER LEAGUE 2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εν ΓΙΑΝΝΙΝΑ
0 3

 Περίληψη

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 05 Ιανουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 14:45 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελικό αποτέλεσμα. Νίκη του ΠΑΣ με 0-3.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπρέμπος αντί του Σουλιώτη και ο Νύκταρης αντί του Ναζίμ.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σκόνδρας εκτός, στη θέση του ο Ζιούλης.
81ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λέο
81ΓΚΟΛΛέο
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 για τον ΠΑΣ. Ο Παμλίδης έδωσε στον Καρτάλη, αυτός άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια και ο Λεό με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χουτεσιώτης απομάκρυνε δύσκολα το γύρισμα του Χατζή. Στη συνέχεια ο Σιφναίος δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Καρρίκι έκανε την κεφαλιά, μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παραλίγο αυτογκόλ για τον ΠΑΣ. Σέντρα του Σκούπρα, ο Παντελάκης με κεφαλιά θέλοντας να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι, κόρνερ.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καρτάλης αντί του Ξύδα.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Τασιούλη, η μπάλα πέρασε άουτ.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παμλίδης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τασιούλης αντί του Γκουστάβο Σάντος.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λέο αντί του Λώλη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παμλίδης έκανε το γύρισμα, ο Κρίζμαν πλάσαρε εξ' επαφής, ο Γκέκας απέκρουσε.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αποστολόπουλος έδωσε στον Κρίζμαν, αυτός έκανε το πλασέ, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λώλης
37ΓΚΟΛΚρίζμαν
37ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κρίζμαν
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κρίζμαν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από πάσα του Λώλη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ναζίμ
31ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Κάστρο
31ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κάστρο
31ΓΚΟΛΚάστρο
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 για τον ΠΑΣ! Ο Κάστρο με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
31ΓΚΟΛΚάστρο
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιόντης έκαξε σουτ έξω από την περιοχή, ο Γκέκας μπλόκαρε τη μπάλα.
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σκούπρα
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σκούπρα
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παμλίδης ανατράπηκε έξω από την περιοχή και αριστερά από τον Χατζή, αλλά δεν δόθηκε φάουλ.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παμλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ήταν οφσάιντ.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καθόλου καλός.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κρίζμαν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά δεν είχε καμία τύχη.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΣ. Ο Αποστολόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα στη συμβολή των δοκών.
07ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κουρτεσιώτης
07ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κουρτεσιώτης
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συρτό σουτ από τον Λώλη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκέκα.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουκουβάλας σούταρε από τη γωνία της περιοχής, η μπάλα δίπλα από την εστία του Γκέκα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα στο ματς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Γκουστάβο Σάντος, Σουλιώτης, Σκούπρα, Χατζής, Μπαστακός, Λίταινας, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σιφναίος, Ναζίμ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Κάστρο, Σιόντης, Ξύδας, Λώλης, Παμλίδης, Κρίζμαν.

eeep eeep