Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ | Round 15 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 03 Φεβρουάριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του αγώνα
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον Καραϊσκάκη. Ο Μπαντέ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ταΐρη, όμως μπερδεύτηκε κι έδωσε τη δυνατότητα στους αμυντικούς των Τρικάλων να διώξουν την μπάλα.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκοτοβός πρόλαβε τον Μπαντέ λίγο πριν πιάσει το σουτ.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Καραϊσκάκη. Ο Γυφτοκώστας μπήκε στη θέση του Βουκμίροβιτς.
84Βγήκε Στέφαν Βουκμίροβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Γυφτοκώστας (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τα Τρίκαλα. Συρτό σουτ από τον Συμελίδη, η μπάλα άουτ.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εντονες αποδοκιμασίες και υβριστικά συνθήματα κατά του Θωμά Γράφα από τους φίλους των Τρικάλων.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τα Τρίκαλα. Ο Μαρκόφσκι έδωσε τη θέση του στον Σισέ.
74Βγήκε Ίλια Μαρκόφσκι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σαλίμ Σισέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Παπανίκου
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συρτό σουτ του Βουκμίροβιτς, μπλόκαρε άνετα ο Ταΐρης.
68Βγήκε Χρήστος Τζιώρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ελχατζί Μπαλντέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Καραϊσκάκη. Ο Τζιώρας έδωσε τη θέση του στον Μπαντέ.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τα Τρίκαλα. Ο Σμυρλής μπήκε στη θέση του Γκουγκούδη.
63Βγήκε Σπύρος Γκουγκούδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τον Καραϊσκάκη. Ο Βουμίροβιτς βρήκε τον Τζιώρα, όμως το σουτ του δεύτερου δεν βρήκε στόχο.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Ο Γκουγκούδης έπιασε ωραίο σουτ έπειτα από σέντρα του Μαρκόφσκι, όμως ο Στεφανάκος κράτησε ανέπαφη την εστία του με εντυπωσιακό τρόπο.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα καλή φάση για τα Τρίκαλα. Ο Γκουγκούδης βρέθηκε μόνος του έπειτα από πάσα του Συμελίδη, όμως το σουτ που έπιασε ήταν αδύναμο.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή φάση για τα Τρίκαλα. Επειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια ο Μαρκόφσκι βρήκε τον Καπό στην περιοχή του Καραϊσκάκη, όμως το σουτ του δεν βρήκε εστία.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου ημιχρόνου
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Καραϊσκάκη. Ο Τζιώρας βρήκε χώρο για να σουτάρει, όμως ο Ταΐρης απάντησε με ωραία επέμβαση.
43ΔΟΚΑΡΙΣτέργιος Ψιάνος
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ σε σουτ του Ψιάνου.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τα Τρίκαλα. Συρτό σουτ του Συμελίδη, μπλόκαρε ο Στεφανάκος.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τα Τρίκαλα. ο Καπός κατέβασε τη μπάλα έπειτα από σέντρα του Πάνου, όμως δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα ο Στεφανάκος να μπλοκάρει με άνεση τη μπάλα.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκοτοβός πρόλαβε τον Τζιώρα πριν σουτάρει από πλεονεκτική θέση.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τα Τρίκαλα. Κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ από τους Τριανταφυλλάκο και Καπό, όμως το σουτ του δεύτερου πέρασε μακριά από τα δοκάρια του Στεφανάκου.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μέτριο ματς στα Τρίκαλα. Ο Καραϊσκάκης έχει μία μικρή υπεροχή, χωρίς να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη φάση για τον Καραϊσκάκη. Ο Συριόπουλος πάσαρε άθελά του σε αντίπαλο, όμως το σουτ του Τζιώρα πέρασε μακριά από την εστία του Ταΐρη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε ο αγώνας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αντωνίου (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Νίκζας (Λάρισας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεθ, Καπίας, Παντίδος, Χούσος, Ψιανός, Μασούρας, Βουκμίροβιτς, Τζιώρας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Τσιάρας, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Γκουγκούδης, Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τα Τρίκαλα. ο Καπός κατέβασε τη μπάλα έπειτα από σέντρα του Πάνου, όμως δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα ο Στεφανάκος να μπλοκάρει με άνεση τη μπάλα.

eeep eeep