Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Round 2 | 4ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2015
Ώρα Αγώνα: 19:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λυμπέρης Στεργίδης
90ΓΚΟΛΛυμπέρης Στεργίδης
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Εκτέλεση κόρνερ, ο Κάργας έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Στεργίδη που την έστειλε στα δίχτυα, αλλά ήταν οφσάιντ χωρίς να δείξει κάτι ο βοηθός διαιτητή.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Κάργα της Παναχαϊκής.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Τζίλας μέσα από την περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά ο Κοτσόλης έδιωξε δύσκολα.
83Βγήκε Μιγκέλ Πέδρο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιλτιάδης Μητρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Μητρόπουλος αντί Μιγκέλ Πέδρο
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ - Λάμπρου αντί Κλωναρίδη
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Καρέλη μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής, η μπάλα στα χέρια του Στρέτζου
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ - Αμπέντ αντί Νίνη
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πράνιτς πήρε την μπάλα στην περιοχή, βρήκε τον χώρο να κάνει το σουτ που χτύπησε στον Χούσα και έφυγε κόρνερ.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σάντσεθ προσπάθησε να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής με εκτέλεση φάουλ με λόμπα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Τρίγκας αντί Ντελέκου που έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα τραυματισμού.
56Βγήκε Βαγγέλης Ντελέκος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Τρίγκας (MΕΣΟΣ)
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Κλωναρίδη από πλάγια, αλλά αυτή τη φορά έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόντρα επίθεση του Παναθηναϊκού, με τον Καρέλη να γυρίζει την μπάλα στον Κλωναρίδη, αλλά το σουτ που έκανε χτύπησε στον Ασίγκμπα και έφυγε κόρνερ.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Μπεργκ στην περιοχή της Παναχαϊκής, η μπάλα με παρέμβαση του Λαμπρόπουλου έφυγε κόρνερ για τον Παναθηναϊκό.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κλωναρίδης βγήκε στην περιοχή της Παναχαϊκής μετά από ωραία προσπάθεια και με σουτ τελείωσε την φάση και άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...AΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Ντελέκος αντί Πινδώνη
46Βγήκε Θανάσης Πινδώνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Ντελέκος (MΕΣΟΣ)
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ από τον Στεργίδη, μπλόκαρε την μπάλα ο Κοτσόλης.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Κλωναρίδης μέσα από την περιοχή βρήκε τον τρόπο να κάνει το διαγώνιο σουτ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Παναχαϊκής.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά λάθη στα τελευταία λεπτά στην μεσαία γραμμή και από τις δύο ομάδες που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στο να γίνουν φάσεις.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καρέλης έκανε πολύ ωραία προσπάθεια και πάσα του Καρέλη, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από την άδεια εστία της Παναχαϊκής.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Σιατραβάνη να απειλήσει με σουτ, αλλά δεν ανησυχεί ο Κοτσόλης.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Χούσα μέσα από την περιοχή του Παναθηναϊκού, η μπάλα στα χέρια του Κοτσόλη.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ - Ο Μπεργκ έχει πρόβλημα τραυματισμού και φεύγει από το γήπεδο για να μπει στη θέση του ο Καρέλης
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Στεργίδης μπήκε πλάγια στην περιοχή του Παναθηναϊκού μετά από πάσα του Τζίλας, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το σουτ.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Στεργίδη έξω από την περιοχή, ο Κοτσόλης έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Κάργας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας) Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Πυλαρινός (Ζακύνθου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παναθηναϊκός (ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης, Κλωναρίδης, Μπεργκ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ): Στρέζος, Ασίγκμπα, Κάργας, Χούσα, Στεργίδης, Πινδώνης, Μιγκέλ Πέδρο, Σιατραβάνης, Ι. Λαμπρόπουλος, Χατζής, Τζίλας.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βλαντιμίρ Τζίλας

eeep eeep