Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ | Round 18 | SUPER LEAGUE 2 2020-21

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εν ΙΩΝΙΚΟΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 04 Απρίλιος 2021
Ώρα Αγώνα: 14:45 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
94ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Μόρας
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ευριπίδης Γιάκος
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ στον Γιάκο για θέατρο, όταν έπεσε εντός περιοχής σε μαρκάρισμα του Μουμίν.
85Βγήκε Ματίας Κάστρο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ιμπραΐμα Νιάσε (MΕΣΟΣ)
85Βγήκε Μαρτίν Ρόλε (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Κουιρουκίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά - πάσα του Σκούπρα, ο Ομπράντοβιτς σε θέση βολής, πλασάρει, αλλά δεν μπορεί να νικήσει τον Αναγνωστόπουλο.
76Βγήκε Βαγγέλης Πλατέλλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μάναλης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
76Βγήκε Ανδρέας Βλαχομήτρος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
66ΔΟΚΑΡΙΜατίας Κάστρο
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον Ιωνικό! Γύρισμα του Βλαχομήτρου από αριστερά, πλασέ του Κάστρο, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο.
62Βγήκε Νίκος Γκόλιας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πάρης Μπάμπης (MΕΣΟΣ)
62Βγήκε Γιάννης Μπαλογιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νεμάνια Ομπράντοβιτς (MΕΣΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ καλό μακρινό σουτ του Χατζή, η μπάλα άουτ.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Γιάκου, σουτ του Μπαλογιάννη, η μπάλα σε... γειτονικό μπαλκόνι.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...4 κόρνερ έχει κερδίσει στο πρώτο 10λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλων Λάρισας. Όλα ανεκμετάλλευτα.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μπαλογιάννη, ο Αθανασιάδης δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Και οι δύο αλλαγές του Απόλλωνα Λάρισας είναι λόγω τραυματισμών.
47Βγήκε Κοσταντίν Καρρίκι (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Καμπέρης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ρόλε, η μπάλα πάνω από την εστία.
38Βγήκε Ερνάν Ντα Κάμπο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Λίταινας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Χατζής πιάνει την πρώτη κεφαλιά και κανείς συμπαίκτης του δεν μπορεί να μπει στην πορεία της μπάλας.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη του Ντα Κάμπο για τον Γιάκο, ο Γκοτσούλιας κλείνει τον δεύτερο και αφήνει τη μπάλα να φύγει άουτ.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο δεύτερος βοηθός υποδεικνύει ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του Ιωνικού, αφού ο Αθανασιάδης πήρε μόνο μπάλα από τον Παπαγεωργίου.
25ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Μπαλογιάννης
20ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Κοτσώνης
20ΓΚΟΛΔημήτρης Κοτσώνης
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1! Εκτέλεση φάουλ του Ρόλε, ο Κοτσώνης από κοντά με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εξαιρετική κάθετη του Ρόλε για τον Πλατέλλα, ο εξτρέμ του Ιωνικού πέφτει και δεν μπορεί να εκτελέσει εντός περιοχής.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς κάποια ευκαιρία το παιχνίδι ως τώρα.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έντονη η παρουσία των διαπιστευμένων του Ιωνικού που φωνάζουν διαρκώς συνθήματα στην εξέδρα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Γλύκος, Μόρας, Σκούπρα, Χατζής, Καρρίκι, Γιάκος, Ντα Κάμπο, Μπαλογιάννης, Γκόλιας, Μπάλλας, Αθανασιάδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός δήλωσε για το ματς: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα εξαιρετικά δυνατή, που θα έπρεπε να είναι στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Χωρίς μεγάλη προσπάθεια, χωρίς πάθος, χωρίς τρέξιμο και μάχη μέσα στις τέσσερις γραμμές, δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα σήμερα. Πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και συγκεκριμένα στους τρεις βαθμούς».
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας) Βοηθοί: Καραγιάννης (Θράκης), Δημόπουλος (Φλώρινας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας, Μουμίν, Βλαχομήτρος, Ρόλε, Πλατέλλας, Κάστρο.

eeep eeep