Οι προσφυγές της Super League 2

Το ρεπορτάζ του FL News από τη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ τη Δευτέρα (17/01).

Επτά υποθέσεις προσφυγών της Super League 2 συζητήθηκαν τη Δευτέρα (17/01) στην ΠΕΕΟΔ. Το FL News παρουσιάζει το ρεπορτάζ που αφορά στις ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Απόλλων Πόντου, Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας και Ολυμπιακός Βόλου.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΡΤΑΣ
Η ομάδα της Καλαμαριάς διεκδικεί τροφεία κατάρτισης για τον Χρήστο Βαφειάδη. Όπως είπε ο δικηγόρος του Απόλλωνα Πόντου, Άλκης Παπαντωνίου, το ποσό έχει υπολογιστεί στις 9.700 ευρώ. Ένσταση αοριστίας κατέθεσε ο νομικός της ΠΑΕ Καραϊσκάκης, Παναγιώτης Λιακόπουλος.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΡΤΑΣ
Το σωματείο διεκδικεί, επίσης, τροφεία για τον Χρήστο Βαφειάδη τα οποία σύμφωνα με τον Άλκη Παπαντωνίου υπολογίζονται στις 5.600 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΡΤΑΣ ΚΑΤΑ ΛΟΥΙΣ ΦΕΛΙΠΕ
Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Λιακόπουλος ζήτησε να λυθεί με υπαιτιότητα του Βραζιλιάνου το συμβόλαιό του. «Εξαφανίστηκε, ψάχνουμε να τον βρούμε στη Βραζιλία», είπε.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΙΜΟΥ ΚΑΒΑΚΑ ΚΑΤΑ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
Ο δικηγόρος του πρώην προπονητή των Θεσσαλών, Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε ότι έχει την ενημέρωση από τον πελάτη του για διαπραγματεύσεις διακανονισμού, αλλά περίμενε πως θα έδινε το «παρών» η ΠΑΕ για να ζητήσει αναβολή, κάτι που δεν συνέβη. Αιτήθηκε ο ίδιος τελικά αναβολή. Νέα δικάσιμος ορίστηκε στις 14 Φεβρουαρίου.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Μάρτυρας κατέθεσε ότι οφείλονται 19.900 ευρώ. «Από το πριμ υπογραφής 20 χιλιάδων, έλαβε μόνο 5.000 και υπάρχουν επιπλέον οφειλόμενα 4.900 ευρώ», ανέφερε ο δικηγόρος του Μανώλης Αλαφραγκής.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΦΩΤΗ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗ ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Διεκδικεί οφειλόμενα 4.600 ευρώ (2.400+2.200) για τα δύο από τα τρία χρόνια παρουσίας του στους Θεσσαλούς.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΣΙΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύμφωνα με κατάθεση μάρτυρα, στον Δημήτρη Τασιούλη οφείλονται 8.300 ευρώ (6.100 για την 1η χρονιά και 2.200 για τη 2η). Ο πρόεδρος της έδρας, Νίκος Δαύρος αναρωτήθηκε: «Γιατί τόσα χρέη ο Απόλλων Λάρισας; Τι λέει στους ποδοσφαιριστές;». Ο μάρτυρας απάντησε: «Τους αγνοούν».

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Δόθηκε αναβολή συζήτησης για τις 14 Φεβρουαρίου λόγω ασθένειας του νομικού, Αργύρη Λίβα.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑΘΗ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ
Ζητήθηκε και δόθηκε αναβολή για τις 14 Φεβρουαρίου. Όπως αναφέρθηκε, άλλαξε το καθεστώς και τις υποθέσεις έχει αναλάβει η Δόξα Τσαγκαράκη, συνεργάτιδα του Χάρη Γρηγορίου.

Last modified onΤρίτη, 18 Ιανουάριος 2022 12:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep