«Κόκκινο» σε Ζάκυνθο, Δόξα Δράμας!

Η ΕΕΑ χορήγησε πιστοποιητικά σε Απόλλωνα Λάρισας, Απόλλωνα Πόντου, Τρίγλια και Ολυμπιακό Βόλου.

Εκτός Super League 2 αφήνει η ΕΕΑ τη Ζάκυνθο και τη Δόξα Δράμας. Οι δύο ΠΑΕ δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής και μένει να φανεί πώς θα αντιδράσουν και τι κινήσεις θα ακολουθήσουν. Για τους Μαυραετούς, μάλιστα, αναφέρθηκε ότι δεν έχουν συμμορφωθεί με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου και ότι η αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει καμία ιδιότητα στην ΠΑΕ!

Η μόνη ΠΑΕ της οποίας δεν έχει εξεταστεί ο φάκελος είναι αυτή του Ηροδότου. Μη σμπεριλαμβανομένων των Κρητικών οι ομάδες της Super League 2 είναι 30. Φυσικά, δεν έχει ολοκληρωθεί έλεγχος Πόθεν Έσχες, κάτι που σημαίνει ότι μεσούσης της σεζόν ίσως προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις.

Αναλυτικά οι ΠΑΕ που έχουν περάσει τη διαδικασία και ανήκουν στη Super League 2:

Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Τρίγλια (Ηρακλής), Ολυμπιακός Βόλου, Διαγόρας, Τρίκαλα, Επισκοπή, Αλμωπός Αριδαίας, Θεσπρωτός, Κηφισιά, Αστέρας Βλαχιώτη, Αιγάλεω, ΟΦΙ, Καλλιθέα, Αν. Καρδίτσας, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Καλαμάτα, Λεβαδειακός, Βέροια, Χανιά, Καραϊσκάκης, Εργοτέλης, Ξάνθη, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Ολυμπιακός Β, ΑΕΚ Β.

Αναλυτικά:

«1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ

2. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Αναφορικά για την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ η αίτηση για τη χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου, ούτε καν μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον δεν προκύπτει συμμόρφωση της ΠΑΕ με την υπ΄αριθμ. Α855/2021 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Τζουλάκης».

Last modified onΤετάρτη, 27 Οκτώβριος 2021 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep