Balkannabis Expo 2019 στο Περιστέρι

Η έκθεση Balkannabis Exro 2019 θα γίνει στο Περιστέρι. Η έκθεση Balkannabis Exro 2019 θα γίνει στο Περιστέρι.

Η μεγάλη διεθνής εμπορική έκθεση κάνναβης πραγματοποιείται εφέτος στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Το τριήμερο 7, 8 και 9 Ιουνίου. 

Στο πλαίσιο της Balkannabis 2019 εκθέτουν στην Ελλάδα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους εταιρείες από όλο τον πλανήτη, αναδεικνύοντας τη χώρα μας σε επίκεντρο των εξελίξεων που αφορούν στον εμπορικό, τον καλλιεργητικό και στον επιστημονικό-ερευνητικό τομέα της κάνναβης. Ταυτόχρονα η Balkannabis αποτελεί τη μεγάλη ευρωπαϊκή καλοκαιρινή γιορτή του φυτού καθώς στα πλαίσιά της πραγματοποιείται σειρά από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δρώμενα που φέρνουν τους επισκέπτες πιο κοντά στην κουλτούρα και την ιστορία της κάνναβης. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της διοργάνωσης, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλείτε από την ιστοσελίδα της έκθεσης καθώς και από τις σελίδες της στο Facebook και το Twitter.

Η κάνναβη πρωταγωνιστεί και στην Ελλάδα ! στην Οικονομία και την Ανάπτυξη Η κάνναβη ανθεί στον πλανήτη, την Ευρώπη, τα Βαλκάνια. Και η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της “οικονομίας της κάνναβης” καθώς δεκάδες εταιρείες συρρέουν “στο Ευρωπαϊκό κέντρο καλλιέργειας και εξαγωγής φαρμακευτικής κάνναβης”. Αναμένουμε επενδύσεις εκατομμυρίων και αποτελέσματα χιλιάδων θέσεων εργασίας. Την ίδια στιγμή, στον τομέα της βιομηχανικής-κλωστικής κάνναβης περισσότερες από 200 Ελληνικές Επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται ήδη στην καλλιέργεια, τη μεταποίηση και την εμπορία ειδών που έχουν ως πρώτη ύλη τις ποικιλίες του φυτού που δεν προορίζονται για φαρμακευτική χρήση.

Η έννοια της βιώσιμης, φιλικής προς το περιβάλλον και δίκαιης ανάπτυξης, βρίσκει στο πρόσωπο “του φυτού με τις χίλιες χρήσεις” έναν μοναδικό πρωταγωνιστή. στην Υγεία, την Επιστήμη και την Έρευνα Η σύγχρονη είσοδος της κάνναβης στον χώρο της ίασης είναι πανηγυρική και η αξιοποίησή της ως φαρμάκου για τα συμπτώματα πλήθους ασθενειών μια χιονοστιβάδα. Τα τελευταία χρόνια οι επιστημονικές έρευνες για τη φαρμακευτική αξιοποίηση του φυτού δεκαπλασιάστηκαν και προσφέρουν ήδη στους ασθενείς ασφαλέστερες και φιλικότερες μεθόδους ίασης, ενώ ακόμη βρισκόμαστε στην αυγή των σχετικών ανακαλύψεων.

Ελάχιστα όμως είναι ακόμη γνωστά για τις δυνατότητες του φυτού που απλώνονται και στους τομείς της δόμησης και των κατασκευών, της αυτοκινητοβιομηχανίας και των νέων τεχνολογιών, της διατροφής και της παραγωγής ενέργειας, της ένδυσης και της υπόδησης. Τον 21ο αιώνα η κάνναβη πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια επιστημονική έρευνα. στην Κοινωνία και την Τέχνη Μοναδικό φαινόμενο στη σύγχρονη ιστορία, το φυτό έγινε την περίοδο της πλήρους απαγόρευσής του σύμβολο αντισυμβατικότητας και ελευθερίας. Από τους χίπις και το κίνημα ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ ως το Μάη του ’68 και τις ελληνικές προσπάθειες για την απενοχοποίηση του φυτού, η κάνναβη σπέρνει κινήματα και θερίζει τις “πολιτικές της απαγόρευσης”.

Ερωτεύεται την τέχνη και τη ζηλεύει η πολιτική, γίνεται τραγούδι, ποίηση, ζωγραφική, θέατρο και κινηματογράφος. Στην Balkannabis Expo 2019 στρέφουμε τους προβολείς στο φυτό που επί χιλιάδες χρόνια συνδέεται με την ιστορία του ανθρώπου με τρόπο τόσο δημιουργικό. 7, 8 & 9 Ιουνίου του 2019, η κάνναβη πρωταγωνιστεί στην Balkannabis Expo ! Μέγας χορηγός της έκθεσης είναι η εταιρεία CANNA, ενώ μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας της βρίσκεται και το FL News.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep