Η Volterra στα Ιωάννινα

Παρουσία με φυσικό κατάστημα στην πόλη των Ιωαννίνων έχει πλέον η Volterra με σκοπό να είναι ακόμη πιο κοντά στους πελάτες της. Παρουσία με φυσικό κατάστημα στην πόλη των Ιωαννίνων έχει πλέον η Volterra με σκοπό να είναι ακόμη πιο κοντά στους πελάτες της.

Παρουσία με φυσικό κατάστημα στην πόλη των Ιωαννίνων έχει πλέον η Volterra με σκοπό να είναι ακόμη πιο κοντά στους πελάτες της. 

Η Volterra ΑΕ (Παραγωγός και Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας), με στόχο να είναι πιο κοντά στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα και να ανταποκρίνεται ολοκληρωμένα στις ανάγκες τους σε ηλεκτρικό ρεύμα, άνοιξε στα Ιωάννινα φυσικό κατάστημα.

Τώρα, οι κάτοικοι όχι μόνον των Ιωαννίνων αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους συμβούλους ενέργειας του καταστήματος, επιλέγοντας εύκολα, αξιόπιστα, σίγουρα από τις λύσεις που τους παρέχονται για το ηλεκτρικό ρεύμα της οικίας ή/και της επιχείρησης τους.

Η τεχνική επάρκεια, η εμπειρία στο κλάδο και το χαμόγελο με το οποίο θα υποδέχονται τους επισκέπτες το Volterra Shop Ιωαννίνων θα είναι η βάση για το χτίσιμο μίας υγειούς και μακροχρόνιας σχέσης με τη Volterra.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΔΩ

Στοιχεία Επικοινωνίας Volterra Shop Ιωαννίνων

Τηλέφωνο: 26510 65 200

| Email:ioanninashopHYPERLINK "mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."@HYPERLINK "mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."volterraHYPERLINK "mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.".HYPERLINK "mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."gr

| Website:volterraHYPERLINK "https://www.volterra.gr/katastima-ioanninon".HYPERLINK "https://www.volterra.gr/katastima-ioanninon"grHYPERLINK "https://www.volterra.gr/katastima-ioanninon"/HYPERLINK "https://www.volterra.gr/katastima-ioanninon"katastimaHYPERLINK "https://www.volterra.gr/katastima-ioanninon"-HYPERLINK "https://www.volterra.gr/katastima-ioanninon"ioanninon

| Διεύθυνση:Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα 2, 453 32, Πόλη Ιωαννίνων (για οδηγίες πλοήγησης, πατήστε εδώ >GoogleMaps/VolterraShopIoanninon).

 

Last modified onΔευτέρα, 07 Μάιος 2018 11:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep