Ο Ψαρράς στην Επισκοπή

Τερματοφύλακα και γενικό αρχηγό ανακοίνωσε η ομάδα του Ρεθύμνου.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Ψαρρά. Η μεταγραφή αφορά τον 20χρονο τερματοφύλακα (έχει γεννηθεί στις 9 Φεβρουαρίου του 1998) με ύψος 1.85μ.. Ο Γιάννης Ψαρράς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Ατρόμητου Πτολεμαϊδας. Έκτοτε, αγωνίστηκε στον Ερμή Αμυνταίου (Α’ τοπικό και πρωταθλητής με άνοδο στη Γ’ Εθνική).

Τα τελευταία δυο χρόνια ωστόσο, αγωνιζόταν στην ΑΕΠ Κοζάνης. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική και αναδείχθηκε πρωταθλητής και τη δεύτερη (πέρυσι, 2020-21) έπαιξε σε επίπεδο Football League. Ο σύλλογός μας τον καλωοορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες».

Ο 23χρονος πορτιέρε έδειξε να κρατάει χαμηλά το κεφάλι ωστόσο παράλληλα, δείχνει να έχει υψηλό το φρόνημα της αυτοπεποίθησης. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Επισκοπής. Δεν θέλω να λέω πολλά. Άλλωστε όλοι μας κρινόμαστε μέσα από τη δουλειά μας. Εγώ θα επιδιώξω να κάνω το καλύτερο δυνατό για μένα και τη νέα μου ομάδα. Πάμε να τα δώσουμε όλα. Από τις πρώτες μέρες που είμαι εδώ νιώθω πολύ καλά με τους νέους μου συμπαίκτες.
Επίσης και με τους προπονητές μου έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Το μόνο που μένει είναι να ξεκινήσει ο κύκλος των αγώνων (φιλικών και επίσημων για να μπούμε σε δράση)».

«Άλλος στίβος, άλλη κουλτούρα αλλά ο ίδιος είναι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί στο έπακρο όπως έκανε μέχρι σήμερα μέσα από τον χώρο του μπάσκετ. Ο Αναστάσιος Τριαντάφυλλος που είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο μπάσκετ, διετέλεσε επί δεκαετίες ως τεχνικός διευθυντής, τιμ μάνατζερ, τζένεραλ μάνατζερ σε κορυφαίο επίπεδο (A1 της basket League με το Ρέθυμνο Aegean που τα τελευταία χρόνια είχε μετονομαστεί σε Ρέθυμνο Cretan Kings).
Τον Τάσο Τριαντάφυλλο ως τον νέο μας γενικό αρχηγό λοιπόν ανακοινώνουμε σήμερα Παρασκευή 17/9 και τον καλωσορίζουμε με τις πιο θερμές ευχές μας για μια κοινή, σπουδαία, ευελπιστούμε, πορεία…

Ο Τάσος Τριαντάφυλλος είναι χρόνια μέσα στους αθλητικούς στίβους. Γνωρίζει τη μυρωδιά αποδυτηρίων αλλά και τί χρειάζονται αυτά για να υπάρχει το ιδανικό κλίμα. Ο ίδιος επισημαίνει ως νέο στέλεχος της Επισκοπής:

«Έρχομαι με μεγάλη χαρά για να βοηθήσω αυτή την ομάδα. Η δουλειά είναι γνωστή για μένα. Το σπορ αλλάζει. Αυτό στο οποίο στοχεύουμε όλοι είναι, η Επισκοπή να βρεθεί στο επίπεδο που της αρμόζει και να παρουσιαστούμε όσο πιο οργανωμένοι μπορούμε. Με την εμπειρία τόσων ετών σε υψηλό επίπεδο, θεωρώ ότι τρέχουμε ήδη από την πρώτη στιγμή προκειμένου να είμαστε πλήρεις και άρτιοι σε όλους τους τομείς. Δεν είναι εύκολο αλλά έχουμε τη γνώση. Προσωπικά πιστεύω σ’ αυτό που αναλαμβάνω γι’ αυτό και ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη που διέκρινε ότι μπορώ να μπω και στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Θέλουμε ένα σωματείο να λειτουργεί στην εντέλεια. Θέλουμε όμως και ο κόσμος να σταθεί σ’ αυτή την ξεχωριστή προσπάθεια που κάνει η ομάδα η οποία θα εκπροσωπεί το Ρέθυμνο σε όλη την Ελλάδα. Είμαι αισιόδοξος. Χρόνος πολύς δεν υπάρχει αλλά όπως τόνισα και παραπάνω, έχουμε τη γνώση να είμαστε έτοιμοι εκεί που πρέπει».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Σεπτέμβριος 2021 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep