Νέα πεντάδα η Καλλιθέα

Ανακοινώθηκαν Μπουλούλης, Κιουλτζόπουλος, Ροκάκης, Ιωάννου και Ευαγγέλου.

Η Καλλιθέα ανακοίνωσε πέντε ακόμα προσθήκες. Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή Ηλία Ευαγγέλου με σημαντική παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες και στην Εθνική Ελπίδων. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Εθνικό, Αστέρα Τρίπολης, Παναρκαδικό, Ναυπακτιακό Αστέρα και Καλλιθέα.

Ο 24ος αμυντικός παραχώρησε την παρακάτω δήλωση για την επιστροφή στην ομάδα της καρδιά του: «Είμαι ευχαριστημένος που γύρισα στο σπίτι μου! Η Καλλιθέα είναι η ομάδα που ανδρώθηκα και πραγματικά θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαι εδώ, για να λύσω κάθε παρεξήγηση που μπορεί να είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν. Ευχαριστώ τη Διοίκηση της Καλλιθέας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου».

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει 4 νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

1. Τον 28χρονο αμυντικό Μπουλούλη Τσαπρούνη Κωνσταντίνο με σημαντική παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Λαμία, ΑΕΛ, Φωκικό, Ατρόμητο Αθηνών, Ιωνικό Νικαίας και Ατρόμητο Πειραιά.

2. Τον 22χρονο αμυντικό Κιουλτζόπουλο Γιώργο με σημαντική παρουσία στην επαγγελματική κατηγορία αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αλμωπό Αριδαίας και ΠΑΟΚ.

3. Τον 23χρονο υψηλόσωμο αμυντικό Ροκάκη Λευτέρη με σημαντική παρουσία στη Γ´ Εθνική κατηγορία αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΠΟ Κερατσίνι και Ατρόμητο Πειραιά.

4. Τον 21χρονο επιθετικό Ιωάννου Ιωάννη με σημαντική παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ξανθη, Βέροια και Κοζάνη.

Τους καλωσορίζουμε στο Ελ Πάσο και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια, με υγεία και επιτυχίες!!».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Σεπτέμβριος 2021 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep