Αρνείται το πριμ ανόδου η Ρόδος

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση των προσφυγών των Μπαξεβάνου, Τσίπρα κατά της Ρόδου και οι ερωτήσεις για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα.

Οι προσφυγές των Βασίλη Μπαξεβάνου, Ανδρέα Τσίπρα κατά της Ρόδου εκδικάστηκαν τη Δευτέρα (28/07) στην Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Και αν για το πρώτο η ΠΑΕ συνομολόγησε ότι οφείλει το ποσό των 4.280 ευρώ (ο ποδοσφαιριστής πήγε στις 12 Μαρτίου και διεκδικεί οφειλόμενα από το τέλος του ίδιου μήνα ως τον Ιούνιο), για τον δεύτερο δεν ισχύει το ίδιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τα Ελάφια διά της εκπροσώπου τους, Δόξας Τσαγκαράκη αρνήθηκαν ότι οφείλουν τις δόσεις συμβολαίου 30/01 (2.000 ευρώ), 28/02 (3.000 ευρώ) και το πριμ ανόδου 5.000 ευρώ. Γιατί; Όπως αναφέρθηκε: «Η επικύρωση δεν έχει γίνει ακόμα. Το αίτημα έχει κατατεθεί προώρως». Αντίθετα, συνομολόγησαν ότι οφείλουν δώρο, επιδόματα και μισθούς από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο

Ο δικηγόρος του Τσίπρα, Μανώλης Αλαφραγκής υποστήριξε ότι το πριμ προβλέπεται στο ιδιωτικό συμφωνητικό και τότε μέλος της επιτροπής ρώτησε: «Υπάρχει περίπτωση να μη συμμετάσχει η Ρόδος στο νέο πρωτάθλημα;». Η νομικός της ΠΑΕ ανέφερε ότι δεν μπορεί να απαντήσει και είπε: «Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι λόγοι που δεν έχει γίνει η επικύρωση. Δεν θέλω να επεκταθώ».

Last modified onΤετάρτη, 28 Ιούλιος 2021 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep