«Απελευθερώθηκα στον ΑΟΤ»

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ μιλά στο FL News για το... εκρηκτικό ξεκίνημα με τον ΑΟ Τρίκαλα, την ευκαιρία της ανόδου και τους πρώην ΟΦΗ, Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Αν μπορούσαμε να δανειστούμε έναν μπασκετικό όρο - λόγω και του προσωνυμίου «Divac» που τον ακολουθεί - τότε ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ δεν ήθελε και πολύ να κλείσει την περσινή σεζόν με... triple double. 33 συμμετοχές, 7 γκολ και 10 ασίστ μέτρησε το κοντέρ για τον Σέρβο winger που λαυτρεύτηκε από τους οπαδούς του ΟΦΗ.

Ο Απόλλων Πόντου κέρδισε την υπογραφή του το καλοκαίρι, αλλά οι μεγάλες προσδοκίες για πορεία πρωταθλητισμού δεν επιβεβαιώνονταν. Στο κακό ξεκίνημα των «κοκκινόμαυρων» ο Μιλοσάβλιεβ δεν πήρε τις ευκαιρίες που δικαιούνταν, αν και στις 4 συμμετοχές του πρόλαβε να καταγράψει δύο ασίστ. Το διαζύγιο λίγο έως πολύ αναμενόμενο, με τον 30χρονο Σέρβο να αναζητά το...restart.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο ΑΟ Τρίκαλα για να του προσφέρει την... ελευθερία που τόσο έψαχνε. Ο «Divac» έκανε ντεμπούτο με γκολ στη Βέροια και την Τρίτη (09/01) στην Τούμπα κέρδισε το χειροκρότημα, σκοράροντας με ένα άπιαστο αριστερό πλασέ. Απόδειξη ότι η εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι Θεσσαλοί αρκούσε για να συνεχίσουν οι ίδιοι την αντεπίθεσή τους και να ξεκινήσει ο ίδιος τη δική του όπως δήλωσε στο FL News.

«Είναι θέμα τύχης, ικανότητας, ποιότητας...», τόνισε ο Μιλοσάβλιεβ για τα δύο διαδοχικά γκολ που έχει σημειώσει με τα κυανέρυθρα. Πώς εξηγεί το εντυπωσιακό του ξεκίνημα με τον ΑΟΤ; «Στον Απόλλωνα δεν πήρα καθόλου ευκαιρίες, δεν με πίστεψαν... Στα Τρίκαλα από την πρώτη μέρα που ήρθα, έδειξαν πόσο με πιστεύουν. Όλοι, ο πρόεδρος, ο κόουτς, οι συμπαίκτες μου. Νιώθω πλέον ελεύθερος, παίζω ξανά με καθαρό μυαλό. Γνώριζα κάποια παιδιά, με αρκετούς έχουμε παίξει και αντίπαλοι, οπότε δεν χρειαστήκαμε πολύ χρόνο να γνωρίσουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου».

DIV1

Όσο για τις έως τώρα εντυπώσεις του, ανέφερε:

«Τα πράγματα είναι πολύ καλά. Για να πω την αλήθεια δεν τα περίμενα τόσο καλά»!

Ο ΑΟΤ κέρδισε τις εντυπώσεις στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Μιλοσάβλιεβ να σχολιάζει:

«Μπήκαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ ποιοτική ομάδα και μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η πρόκριση είχε κριθεί, οπότε θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μας δουν και να έχουμε μία καλή παρουσία. Θεωρώ ότι το καταφέραμε».

Η μάχη με τον συμπατριώτη του, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έβγαλε νικητή τον φορ του ΠΑΟΚ. Σε ερώτηση αν άκουσε χειροκροτήματα στο δικό του τέρμα, απάντησε γελώντας:

«Άκουσα λίγο, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Ήταν ένα ωραίο γκολ. Χαίρομαι που έδωσα την ευκαιρία σε όσους παρακολούθησαν το ματς να δουν ένα ωραίο τέρμα».

Ο ΑΟΤ έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή του στο πρωτάθλημα. Μπορεί την άνοδο;

«Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία. Στην αρχή το πρόγραμμα της ομάδας ήταν δύσκολο. Τώρα ακολουθούν θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια. Ο ΑΟΤ ήταν και άτυχος σε αρκετά από τα ματς που έδωσε. Τα παρακολούθησα όλα. Και με τον Άρη και με τον ΟΦΗ και στη Δράμα θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα.

div2

Αν πάρουμε... φόρα, τώρα που ήρθαν και καλοί ποδοσφαιριστές μπορούμε να πετύχουμε την άνοδο. Η δεύτερη θέση δεν είναι μακριά, θα δούμε πώς θα πάει. Η ομάδα πάει καλά και ποδοσφαιρικά και οικονομικά, οπότε μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο».

Όσο για τα προβλήματα του ΟΦΗ, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ανέφερε:

«Μέχρι τώρα ο ΟΦΗ μου έδειξε τη μεγαλύτερη αγάπη. Ο κόσμος με στήριζε, έπαιζα καλά. Βλέπω ότι αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι οι δύσκολες μέρες θα περάσουν και όλα θα πάνε καλά. Δεν μπορεί μία ομάδα σαν τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα».

Παρά την ασχημη εμπειρία στην Καλαμαριά, ο Μιλοσάβλιεβ αρκείται να μιλήσει μόνο για τους πρώην συμπαίκτες του:

«Όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι τρομεροί χαρακτήρες. Με στήριξαν όταν δεν έπαιζα, προσπαθούσαν να μου δώσουν κουράγιο. Με πήραν αμέσως να με συγχαρούν όταν σκόραρα στη Βέροια. Έχει πολύ καλούς ανθρώπους στα αποδυτήρια».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 11:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep