Νούρι: «Θα κάνουμε το αδύνατο δυνατό» (video)

Ο νέος προπονητής και τεχνικός διευθυντής της Καβάλας δήλωσε ότι οι Αργοναύτες μπορούν να πετύχουν το «θαύμα» της παραμονής.

Κάλεσμα στον κόσμο απηύθυνε ο Αλεξάντερ Νούρι και σε συνέντευξή του στο κανάλι της ΠΑΕ Καβάλα στο Youtube, δήλωσε ότι οι Αργοναύτες μπορούν να κάνουν το αδύνατο δυνατό και να μείνουν στην κατηγορία. Αναλυτικά όσα είπε:

- Πώς πήρες την απόφαση να έρθεις στην Καβάλα;

«Είχε να κάνει με το γεγονός ότι θα δουλέψω και θα γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους που θα μοιραστούμε το ίδιο όραμα. Και να γράψουμε ιστορία».

- Πώς βλέπεις τη δύσκολη αποστολή του ΑΟΚ να σώσει την κατηγορία;

«Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, όμως έχουμε κάποιους ήρωες, οι οποίοι κρατούν το κλαμπ ζωντανό κι έτσι έχουμε την πιθανότητα να σώσουμε την κατηγορία. Πρέπει να σκεφτούμε αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται με αγάπη και συνεισφορά σε αυτό τον σύλλογο. Έχουμε τη δυνατότητα να γράψουμε ιστορία και να ανατρέψουμε τη σε βάρος μας κατάσταση. Θέλω να προσκαλέσω όλο τον κόσμο της Καβάλας για να στηρίξει την ομάδα, ώστε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό».

- Μίλησέ μας για τους στόχους της ομάδας...

«Ο βασικός στόχος είναι η παραμονή. Αυτή η πόλη αξίζει να έχει ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Είχα μια πολύ θερμή υποδοχή. Όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ευγενικοί. Όταν περπατάω στον δρόμο όλοι δείχνουν την αγάπη τους για τον ΑΟΚ. Θέλουμε να αναπτύξουμε τον σύλλογο με σωστό και υγιές τρόπο. Να ανοίξουμε έτσι τον δρόμο για τη Super League μέσα στα επόμενα χρόνια».

- Τι σου αρέσει ως τώρα στην Καβάλα;

«Οι θερμοί κάτοικοι της πόλης. Είναι κάτι που «αγκαλιάζει» εμένα, αλλά και όποιον έρχεται στην ομάδα. Λατρεύω το φαγητό, τη θάλασσα. Είναι πολλά, αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει πιο πολύ είναι η ζεστή καρδιά των Καβαλιωτών».

- Τι γνωρίζεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο όνομα που συνδέεται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ο Ότο Ρεχάγκελ. Ήταν ένας πρώην πρώην προπονητής της Bundesliga όταν ήρθε στην Ελλάδα, ήταν ένας θρύλος στον σύλλογο όπου ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Ήμουν στην ακαδημία της Βέρντερ Βρέμης όπου ο Ότο Ρεχάγκελ ήταν προπονητής. Τον συνάντησα πολλές φορές, ακολούθησα την καριέρα του. Πέτυχε τη σπουδαιότερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου, κερδίζοντας το Euro 2004. Για όλους εμάς είναι ένας θρύλος».

- Ένα μήνυμα για τον κόσμο της Καβάλας;

«Προσκαλώ όλη την Καβάλα να μας υποστηρίξει. Στηρίξτε την προσπάθειά μας να γράψουμε ιστορία, παραμένοντας στη Super League 2 κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί και μεταφέρουμε ενέργεια από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο, θα κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Γι' αυτό ελπίζω να σας δω όλους στο γήπεδο».

Media

Last modified onΠαρασκευή, 17 Δεκέμβριος 2021 20:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep