«Θα τα πούμε στα δικαστήρια» (audio)

Η απάντηση του προέδρου της Δόξας Δράμας, Τάσου Καραγιαννίδη στα όσα κατήγγειλε η Θεοπούλα Μπεναβίδου.

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους η διοίκηση της Δόξας Δράμας και η επιχειρηματίας Θεοπούλα Μπεναβίδου. Η συγκεκριμένη προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες στον ραδιοφωνικό «αέρα» του Metropolis 95,5 και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Τάσος Καραγιαννίδης ανέφερε σχετικά:

«Η κ. Μπεναβίδου κάποια στιγμή ενδιαφέρθηκε για τη Δόξα. Την τιμήσαμε γιατί βοήθησε τη Δόξα Δράμας και τη φέραμε και σε επαφή και με τον κ. Μπύρο. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να κάνει καταγγελία. Δεν έφερε μια πρόταση και βγαίνει στα ραδιόφωνα για δημοσιότητα. Εμείς την καλέσαμε στα γραφεία. Νομίζει ότι κατεβαίνει για βουλευτής.

Δεν μπορεί να λέει ασυναρτησίες για τη Δόξα. Δεν ξέρω από πού οδηγείται και λέει ασυναρτησίες για τη Δόξα. Αν έχει πρόταση είμαστε ανοιχτοί εδώ και δυο μήνες. Όσο για τον Φραντζέσκο ακούσατε να γίνει καμιά καταγγελία; Θα τα πούμε στα δικαστήρια με την κυρία Μπεναβίδου».

Τι ισχυρίστηκε η Μπεναβίδου; Σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση του Metropolis είπε μεταξύ άλλων:

«Μεγάλη αλητεία με στημένα παιχνίδια, ποιοι κρύβονται πίσω από τη Δόξα. Υπάρχουν μεγάλα αφεντικά, μου ζήτησαν 250 χιλιάρικα για να αφήσουν την ομάδα. Σκοπός είναι να ρίξουν την ομάδα και γίνεται το έλα να δεις. Τα μεγάλα αφεντικά είναι άλλα. Αυτοί που έρχονται από την Αθήνα και την Κρήτη. Την ομάδα την έχουν Κρητικοί, τα παιδιά στη διοίκηση παριστάνουν τις γλάστρες. Ο Καραγιαννίδης είναι τυπικά πρόεδρος και τον βάλανε να καλύψει όλες τις βρωμιές που υπάρχουν.

Έδειραν τον Φραντζέσκο και κανείς δε μιλάει. Ήταν στημένο κι εκείνο το ματς μεταξύ των προέδρων, το έγραψαν εφημερίδες. Έχω γνώση. Η απόλυση Κολιτσιδάκη ήταν θεατρινίστικη για να ηρεμήσει ο κόσμος. Το χθεσινό με την Ιεράπετρα και αυτό με τον Λεβαδειακό ήταν στημένα. Ξέρω τον κίνδυνο που διατρέχω, τα έχω βάλει με μεγάλη συμμορία».

Ακούστε το ηχητικό με όσα ειπώθηκαν από Μπεναβίδου, Καραγιαννίδη...

Media

Last modified onΤετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 23:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep