Η πρώτη αντικανονική συμμετοχή (pics)

Πώς ο Θανάσης Δεινόπαπας συμπλήρωσε κάρτες 31 Μαρτίου και δηλώθηκε... εννέα ημέρες μετά!

Από τη Super League 2 στη Football League μετακινήθηκε πρόσφατα ο πρώην εξτρέμ του Καραϊσκάκη Άρτας, Θανάσης Δεινόπαπας. Η ομάδα του ο Απόλλων Πόντου είναι η μία από τις δύο που δεν έχει πόντο στο πρωτάθλημα, αλλά... πρωτοτύπησε με δήλωση έκτισης ποινής 9 (!) ημέρες μετά τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών!

Ο Δεινόπαπας όταν πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Καλαμαριάς «κουβαλούσε» τρεις κίτρινες κάρτες, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία...

akarr

Ωστόσο, όχι μόνο ο Απόλλων Πόντου, αλλά και η διοργανώτρια αρχή όταν ο Δεινόπαπας στο ντεμπούτο του στις 31 Μαρτίου κόντρα στη Βέροια παρατηρήθηκε, υπολόγισαν ότι αυτή ήταν η πρώτη κίτρινη κάρτα του και όχι η 4η... Ακολούθως, πάντως, εστάλη έγγραφο ορθής επανάληψης στο οποίο αναφερόταν ότι η κάρτα που είδε ήταν η 4η...

aivorras

Φυσικα, ο Δεινόπαπας δεν δηλώθηκε ποτέ από την ομάδα της Καλαμαριάς, κάτι που αυτόματα σήμαινε ότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα. Ο 32χρονος, όμως έπαιξε κανονικά! Οι Πόντιοι έχασαν από τους Αργοναύτες (0-1) και ίσως γι' αυτό δεν κατατέθηκε ένσταση.

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, λοιπόν, κατέγραψε την πρώτη... αντικανονική συμμετοχή στη φετινή Football League χωρίς την παραμικρή συνέπεια για την ομάδα του. Το πιο εντυπωσιακό; Εννέα (!) ημέρες μετά δηλώθηκε να εκτίσει στο ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Πιερικό, αν και ο κανονισμός (όπως φαίνεται και στο έγγραφο) προβλέπει ρητά διάστημα 48 ωρών!

ADEINO

Last modified onΠαρασκευή, 09 Απρίλιος 2021 23:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep