Σε θέση οδηγού ο Λεβαδειακός

Μόνος πρώτος ο Λεβαδειακός με την εκτός έδρας νίκη του (1-0) σε βάρος του Εργοτέλη.

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας βρέθηκε ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί υποχρέωσαν τον Εργοτέλη στη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα του (0-1) και πάτησαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ο Πολέτο 10 λεπτά πριν το φινάλε. Με το αποτέλεσμα αυτό, μάλιστα, ο τεχνικός των Πράσινων συμπλήρωσε 100 νίκες στην καριέρα του.

Στην πρώτη του εντός έδρας εμφάνιση ο Εργοτέλης στο πρώτο 45λεπτο στάθηκε καλά και είχε την κατοχή της μπάλας. Πριν τη συμπλήρωση 10 λεπτών ο Κουατένγκ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να ισορροπήσει, άλλο κίνδυνο δεν ένιωσε, αλλά την πρώτη απειλή τη δημιούργησε λίγο πριν την εκπνοή (44') όταν ο Νίλι σούταρε και ο Κατσιμήτρος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Oι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η ομάδα της Λιβαδειάς χάρη στην εμπειρία της «χτύπησε» στην κόντρα επίθεση. Από βολέ του Κατσιμήτρου και κλέψιμο στη μεσαία γραμμή ο Συμελίδης σέντραρε στο 80' για τον Πολέτο και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 51' σε ανατροπή του Συμελίδη, αλλά τηλεοπτική επανάληψη δεν υπήρχε για να εξαχθεί συμπέρασμα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 80' Πολέτο

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (77' Ποζατζίδης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πέιος (62' Αμπντουλαχί), Τσέλιος, Μπουτσάκης (77' Αλεξάκης), Κατσούρρι, Κωστανάσιος (56' Μπότε), Κουατένγκ (56' Κόνραντ), Μανουσάκης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ (62' Νίκας), Πολέτο (87' Θεοχάρης), Μαρίνος (46' Συμελίδης), Νίλι, Ενόμο (70' Τζιώρας).

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθήνας)
Βοηθοί: Σταύρογλου, Τσολακίδης (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 24 Ιανουάριος 2021 18:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep