Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πέρασε από τη Φυλή με Κατσίκη η Καλλιθέα

Ο Θρασύβουλος ηττήθηκε 1-0 και προβλημάτισε.

 

Ενας πρώην «πράσινος» έκανε τη ζημιά στον Θρασύβουλο, και έκρινε τη φιλική αναμέτρηση υπέρ της Καλλιθέας. Ο λόγος για τον Γιάννη Κατσίκη που με εκπληκτικό σουτ από τα 35 μέτρα, έβαλε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, που διεξήχθη στη Φυλή.

 

Η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη για ακόμη μία φορά έδειξε πως είναι ένα καλά δεμένο σύνολο και δυσκολοκατάβλητο. Αντίθετα οι γηπεδούχοι του Λύσσανδρου Γεωργαμλή φανέρωσαν ξανά αρκετές αδυναμίες και είναι δεδομένο πως προς το παρόν είναι ανέτοιμοι για να μπουν με αξιώσεις στην Football League.

Aναλυτικά οι συνθέσεις:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Κασμερίδης, Κόλτζος, Σύρος, Παναγιωτάκος, Βασιλείου, Κανελλόπουλος, Βαγγελής, Ψιάνος, Σκόνδρας, Ζουμπουλάκης, Μπάτσι. Έπαιξαν και οι: Ανδριόλας, Ζώνας, Νικολάου, Γεωργιάδης, Μουκίδης, Κακαράς, Ονυφαδόπουλος, Βλάχος, Καλαμιώτης, Καρράς, Κοντιζάς, Παπαναστασίου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Αρκούδας, Σταύρου, Πρίπου, Κουτρουμπής, Ηρακλής, Κατσίκης, Καλτσάς, Ντακόλ, Πλατέλλας, Μιχαλόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μαρουκάκης, Ματσούκας, Στούμπος, Αρβανίτης, Θωμόπουλος, Ρουσιαμάνης, Στούμπος, Καψαλοπόδας.

Last modified onΚυριακή, 20 Νοέμβριος 2011 15:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep