Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ντόρτια» στην Κομοτηνή

 

Ο Πανθρακικός νίκησε 4-2 τον Πανσερραϊκό.

 

 

Εντυπωσιακός κατά διαστήματα ο Πανθρακικός επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου (08/10) της ομάδας των Σερρών με σκορ 4-2 παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Λογικό, λοιπόν, ήταν στο τέλος οι Ακρίτες να αποθεωθούν από τους οπαδούς τους.

 

Οι Σερραίοι προηγήθηκαν στο 22’ έπειτα από σέντρα του Γκόμεζ και κεφαλιά του Γκουεΐ. Ο Πανθρακικός αντέδρασε στο 31’ με τον Σκλιοπίδη να βγάζει τη σέντρα για τον Σίμωση και τον δεύτερο να στέλνει με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα του Γουμάγια.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίνγκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-1, ο Γκουεΐ στο 57’ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ισοφάρισε σε 2-2, αλλά οι Μίνγκας (76’), Μακρυδημήτρης (81’) διαμόρφωσαν το 4-2.

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ταίρης, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Λιαπάκης, Ρεκλείτης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Σίμωσης, Κοντογουλίδης. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Σικαλιάς, Βλάχος, Γωνιάδης, Μοσχάκης, Ουέλιγκτον, Σαρακατσάνος, Πόνσε.

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Περπερίδης Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης, Ντιόγκο, Γκόμεζ, Ορφανός, Ντα Κόστα, Σοάρες, Γκουέι, Μιλένκοβιτς. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κοτσαβασίλης, Βρούτσινα, Βούτσινα, Στεφανίδης, Κυριακίδης, Παϊζάνος, Κοντός, Τριανταφύλλου.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep