Βασίλισσα στην Ξάνθη

Ανώτερη του ΑΟΞ η Βέροια, έκανε περίπατο (3-0) στα Πηγάδια και βρίσκεται στο +4 από τη 2η θέση.

Θεωρητικά ήταν ντέρμπι η χθεσινή αναμέτρηση στα Πηγάδια μεταξύ της Ξάνθης και της Βέροιας. Οι Ακρίτες έπειτα από αποχή 24 ημερών εμφανίστηκαν απροετοίμαστοι και εκτός ρυθμού στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να ηττηθούν 2-0. Η Βασίλισσα του Βορρά ήταν ανώτερη και με γκολ των Γιακουμάκη (30'), Μούργου (47'), Πόζογλου (90'+2' πέν.) υποχρέωσε τον ΑΟΞ στην πρώτη φετινή του εντός έδρας απώλεια (0-3), ενώ έγινε η πρώτη ομάδα που σκόραρε φέτος στο γήπεδο της Ξάνθης.

Η Βέροια πανηγύρισε τη 2η διαδοχική νίκη της μετά το 4-1 σε βάρος του Πιερικού και βρίσκεται στο +4 από τη 2η ΑΕΛ. Η Ξάνθη από την άλλη πλευρά εμφανώς αποδυναμωμένη από την επικείμενη αποχώρηση του Πλατέλλα γνώρισε τη 2η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και έμεινε στο -5 από την 1η θέση, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΞΑΝΘΗ - ΒΕΡΟΙΑ 0-3
Σκόρερ: 30' σουτ Γιακουμάκης, 47' σουτ Μούργος, 90'+2' πέν. Πόζογλου

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Ίτσο, Μπάτζιος, Πολίμος, Παπάζογλου, Τζανακάκης (58' Δεληγιαννίδης), Γκινσάρι (58' Κρητικός), Δόρης (46' Θυμιάνης), Τσέλιος, Μονρόουζ (46' Αλί Μπαμπά), Γκόμεζ, Ιμπραΐμι (69' Διαμαντόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (70' Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Μούργος (78' Ορφανίδης), Φοφανά (70' Πόζογλου), Πασάς (90' Καπνίδης), Γιακουμάκης.

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νατσιόπουλος, Αϊναλής (Μακεδονίας)

Last modified onΣάββατο, 22 Ιανουάριος 2022 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep