Σερί αναρρίχησης η ΑΕΛ

Τρίτο διαδοχικό τρίποντο για τους Βυσσινί υπό τις οδηγίες Γκουτσίδη. Επικράτησαν 1-0 της Νίκης Βόλου και έπιασαν την Ξάνθη στη 2η θέση.

Το σερί νικών της ΑΕΛ με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη στον πάγκο διευρύνεται. Η ομάδα της Λάρισας μετά το 4-0 σε βάρος της Ξάνθης και το εκτός έδρας 1-0 απέναντι στον Αλμωπό, νίκησε 1-0 στο Αλκαζάρ τη Νίκη Βόλου και έπιασε την Ξάνθη στη 2η θέση, έχοντας βέβαια δύο παιχνίδια περισσότερα.

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης (Ηπείρου) έδειξε στο 24' κακώς την άσπρη βούλα για ανατροπή του Γκαρσία από τον Γκοτζαμανίδη, όμως ένα λεπτό μετά ο Ροχάνο νικήθηκε στην εκτέλεση από τον Θεοδωρόπουλο. Τελικά το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαυριάς στο 45' με σουτ, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Μπάγιτς. Δοκάρι στο 65' είχε ο Γκοτζαμανίδης. Η Νίκη Βόλου γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ήττα της και έμεινε στο -9 από την πρώτη θέση.

ΑΕΛ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-0
Σκόρερ: 45' σουτ Μαυριάς
Χαμ. πέν.: 25' Ροχάνο
Δοκάρι: 65' Γκοτζαμανίδης

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Mπέρτος, Μαϊδανός (23' Κ. Παπαγεωργίου), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Θ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυριάς (76' Γλυνός), Όγκμποε, Γιάκος (85' Ραμίρεζ), Ακούνια.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας (54' Βλαχομήτρος), Ανδρέου, Αλιατίδης (67' Γρομητσάρης), Πάνος, Κάσσος, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε (54' Βασιλείου), Γκαρσία, Ροχάνο (54' Τζιώρας).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Λιόντος, Διαμαντής (Ηπείρου)

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Last modified onΣάββατο, 22 Ιανουάριος 2022 07:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep