Logo
Print this page

Νέα ημερομηνία σέντρας η 26η Σεπτεμβρίου

Αντέδρασαν Λεβαδειακός, Καραϊσκάκης. Αναμενόμενη η μετάθεση μετά την παράταση που έδωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 θα διεξαχθεί - θεωρητικά - με 36 ομάδες, αλλά αντί η σέντρα να γίνει νωρίς, πήρε μετάθεση. Συγκεκριμένα, η νέα ημερομηνία είναι η 26η Σεπτεμβρίου εφόσον δεν δοθεί νέα παράταση.

Η ΕΕΑ με έγγραφό της ζήτησε από τη διοργανώτρια να πάει πιο πίσω την έναρξη. Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε παράταση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως τις 31 Αυγούστου, τόσοι πολλοί φάκελοι είναι αδύνατο να εξεταστούν εντός λίγων ημερών, άρα ήταν μονόδρομος η συγκεκριμένη εξέλιξη παρότιθ αντέδρασαν Λεβαδειακός και Καραϊσκάκης Άρτας.

Εάν, λοιπόν, όλα πάνε καλά οι ομάδες θα μπουν από τις 26 Σεπτεμβρίου σε ένα πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών. Από την 1η Σεπτεμβρίου και έπειτα η ΕΕΑ θα κληθεί να εξετάσει τους φακέλους για να διαπιστωθεί πόσες πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Από τον αριθμό αυτό θα εξαρτηθεί ο τρόπος διεξαγωγής, η σύνταξη της προκήρυξης και, φυσικά, η κλήρωση. Απούσες από την τηλεδιάσκεψη ήταν οι ΠΑΕ ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλων Λάρισας.

Για το θέμα της αδειοδότησης, αποφασίστηκε να σταλεί έγγραφο στην Εκτελεστική Επιτροπή για τις ΠΑΕ που δεν πήραν άδεια και δεν πρόλαβαν τις ανανεώσεις συμβολαίων ως 30 Ιουνίου. Η απόρριψη φακέλων, άλλωστε, έγινε μεταγενέστερα και οι ομάδες δεν γνώριζαν την έκβαση. Θα ζητηθεί, λοιπόν, να δοθεί παράταση μόνο για τις ανανεώσεις.

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιούλιος 2021 13:44
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr