Από την εποχή του Κατσουράνη

Ο Γιώργος Νασιόπουλος είχε σκοράρει (φωτό με Σπύρο Γόγολο) στην τελευταία επίσημη συνάντηση Παναχαϊκής και Αρη το Μάρτιο του 2006 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (1-1) Ο Γιώργος Νασιόπουλος είχε σκοράρει (φωτό με Σπύρο Γόγολο) στην τελευταία επίσημη συνάντηση Παναχαϊκής και Αρη το Μάρτιο του 2006 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (1-1)

Πριν από 21 χρόνια η μοναδική εκτός έδρας νίκη της Παναχαϊκής επί του Άρη.

[googlead][/googlead]

Δυσμενή παράδοση έχει η Παναχαϊκή στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Αρη. Σε σύνολο 28 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις οι Αχαιοί έχουν να επιδείξουν μόλις μία νίκη και οκτώ ισοπαλίες.

Η μοναδική φορά που κέρδισαν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" καταγράφηκε πριν από 21 χρόνια. Την εποχή δηλαδή που ήταν παίκτης της ομάδας ο σημερινός τεχνικός διευθυντής Κώστας Κατσουράνης.

Δεν είχε αγωνιστεί πάντως στο παιχνίδι της 28ης Νοεμβρίου 1996 για τη φάση των "16" του κυπέλλου. Μάλιστα, τότε η Παναχαϊκή του Ανδρέα Μιχαλόπουλου νίκησε 1-2 με ανατροπή. Ο Αρης είχε προηγηθεί στο 17' με τον Μανώλη Μητσόπουλο, αλλά ισοφάρισε στο 19' ο Γιώργος Βαΐτσης και λίγο πριν απο το φινάλε του αγώνα χάρισε το διπλό στους Αχαιούς ο Ανδρέας Ανδρούτσος.

Στον Αρη εκείνης της εποχής έπαιζαν οι Τραϊανός Δέλλας, Σάββας Κωφίδης και Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Να σημειωθεί ότι σε επίπεδο Β' Εθνικής ο Αρης και η Παναχαϊκή θα συναντηθούν το Σάββατο 25/11 (15:00, ΕΡΤ3) για τρίτη φορά στην ιστορία τους. Στα δύο προηγούμενα ραντεβού -τη σεζόν 2005-06- καταγράφηκαν ισοπαλίες (0-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας "Κλεάνθης Βικελίδης" και 1-1 στο Παμπελοποννησιακό).

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 09:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep