Με λευκά μετά από 31 χρόνια

Ο Άρης φόρεσε λευκά μετά από 31 χρόνια σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Ο Άρης φόρεσε λευκά μετά από 31 χρόνια σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Άρης απέναντι στον Εργοτέλη αγωνίστηκε με λευκή εμφάνιση, κάτι που είχε να συμβεί περισσότερο από τρεις δεκαετίες σε επίσημο αγώνα.

[googlead][/googlead]

Χρειάστηκε να περάσουν παραπάνω από 31 χρόνια για να φορέσει ο Άρης πάλι λευκή εμφάνιση σε αγώνα πρωταθλήματος και να ξεφύγει από το κυρίαρχο χρώμα του που είναι το κίτρινο και όλα τα άλλα σκούρα χρώματα που συνήθως επιλέγουν στην αρχή της χρονιάς για την τριάδα των εμφανίσεων τους.

Απέναντι στον Εργοτέλη που έχει ως βασικό του χρώμα το κίτρινο η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέλεξε την τρίτη από τις φετινές εμφανίσεις της που έχει λευκό χρώμα με γκρι απόχρωση στα μανίκια.

Λευκή ήταν και η τρίτη εμφάνιση της ομάδα την σεζόν 1986-87 με το δεύτερο χρώμα της να είναι το πορτοκαλί. Την φόρεσε σε ελάχιστα παιχνίδια εκείνη την περίοδο και το τελευταίο από αυτά ήταν στις 26 Οκτωβρίου 1986 με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Χαριλάου, όπου ηττήθηκε με 3-1.

Το παράδοξο είναι πως με εκείνη την εμφάνιση το 1986 αγωνίστηκε ο Νίκολα Νίκιτς, πατέρας του σημερινού ποδοσφαιριστή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μπράνισλαβ Νίκιτς, ο οποίος αγωνίστηκε με αυτή την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

ΠΗΓΗ: http://www.aris.re

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 03:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep