Διακοπή λόγω ξύλου στην Αγυιά!

Διακοπή λόγω εισόδου οπαδών στον ημιτελικό Κ19 μεταξύ Παναχαϊκής - Κέρκυρας (0-2). Ξυλοφόρτωσαν ποδοσφαιριστές και προπονητή των Φαιάκων! Στον τελικό η Κ19 του Ηρακλή, 2-1 τον Εργοτέλη.

Κρούσματα βίας στο φετινό πρωτάθλημα της Football League δεν είχαν εμφανιστεί, όμως ο ημιτελικός της Κ19 μεταξύ της Παναχαϊκής και της Κέρκυρας διεκόπη λόγω εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο! Συγκεκριμένα, το Σάββατο (05/04) στο γήπεδο της Αγυιάς οι Αχαιοί υποδέχτηκαν τους Φαίακες, αλλά η αναμέτρηση διεκόπη μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων στο 86'.

Η ομάδα του Ιονίου είχε προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Τσάνη και στο 86' ο Στεργίου διαμόρφωσε το 0-2. Ο δεύτερος πανηγύρισε έξαλλα, βγάζοντας τη φανέλα του. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Πάτρα, προκάλεσε την εξέδρα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τους ανεγκέφαλους, οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν ένα ματς που... υποτίθεται ήταν γιορτή. Επικράτησε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Ρούτσης (Κορίνθου) να διακόψει το παιχνίδι. Εννοείται ότι η ομάδα Νέων της Παναχαϊκής χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά (0-3α.α.).

Ο ρέφερι, άλλωστε, έγραψε ότι 25 οργανωμένοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους των Φαιάκων, όπως και τον προπονητή τους, Κώστα Χριστοφοράκη! Τα επεισόδια ξεκίνησαν στον αγωνιστικό χώρο και συνεχίστηκαν στους διαδρόμους των αποδυτηρίων, με την αστυνομία να... απουσιάζει. Τα μέλη της ομάδας του Ιονίου δεν μπορούσαν να μπουν στα αποδυτήριά τους (ήταν κλειδωμένα, αφού το ματς δεν είχε ολοκληρωθεί) και, όπως κατέθεσαν αργότερα στην αστυνομία, τους επιτέθηκαν άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. 

K19 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ: Oικονομόπουλος, Βασιλόπουλος, Λαζανάς (69΄ Κοντός), Καλαμπόκας, Καρμακόλιας, Μαχαίρας (57΄ Βαρσαμίδης), Μασούρας, Β. Παπαγεωργίου, Αγριμάκης (77΄ Μακρής), Τσότρας (46΄ Βασιλικόπουλος), Λιμάτσι.

Κ19 ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Tζαφέστας, Γκόγκος, Βλάχος, Γκίτσης, Γατζόλης, Κέντρος, Τσάνης, Μπαμιόγλου (77΄ Πέτρου), Στεργίου, Φετεινίδης (69΄ Μπουντάνι), Παναγιωτίδης.

Στον άλλο ημιτελικό ο Ηρακλής ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 στη Μίκρα, επικράτησε 2-1 της Κ19 του Εργοτέλη και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο 9' με τον Λούσι. Ο Γηραιός ισοφάρισε στο 64' με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Κυζιρίδη και στο 70' ο Αβραμίδης διαμόρφωσε το 2-1. Στο 80' ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Μαυροματίδης απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Σεραφειμίδη.

Κ19 ΗΡΑΚΛΗ: Μαυροματίδης, Μανακίτσας, Κριτσιάνης, Φασουλάκος, Χατζηστογιάννης, Γιαννακόπουλος, Κυζιρίδης, Στόιος (86΄ Περπερίδης), Αβραμίδης (77΄ Αποστόλου), Μακρής, Τζούτζιος (82΄ Αναστασιάδης).

Κ19 ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Τζελέπης, Λούσι (75’ Μαυροειδής), Κεφαλούκος, Πλαϊτάκης, Θεοδωράκης, Σεραφειμίδης (82’ Κομνηνός), Κουτάντος, Βουτσάς, Σαϊτακης (62’ Καπουράνης), Αλεξάκης, Φαζακης (65’ Παπαδάκης).

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2019 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep