Logo
Print this page

Επεισόδιο Μπάρλου με τον Μητροπολίτη (video)

Επεισόδιο με τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο είχε ο επικεφαλής της διοίκησης της Παναχαϊκής. Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές.

Στην προσαγωγή του Γιώργου Μπάρλου προχώρησε το βράδυ της Τρίτης (20/07) η Αστυνομία έπειτα από επεισόδιο που είχε ο πρώτος με τον Μητροπολίτη Πατρών στο Επισκοπείο της Πάτρας. Σύμφωνα με το «tempo24.news» που μετέδωσε την είδηση, προκλήθηκε ένταση μεταξύ των δύο, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του Μητροπολίτη να καλέσουν την Άμεση Δράση.

Ο Μητροπολίτης επιβεβαίωσε το επεισόδιο, αλλά ζήτησε να μην δοθεί έκταση και τόνισε ότι δεν επρόκειτο να υποβάλει μήνυση. Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή του Μπάρλου και ακολούθως ο επικεφαλής της διοίκησης της Παναχαϊκής αφέθηκε ελεύθερος. Ο Μητροπολίτης είπε χαρακτηριστικά: «Υπήρξε μια μικρή ένταση, ωστόσο θεωρώ το περιστατικό ως μη γενόμενο».

Σε γραπτή του δήλωση ο δικηγόρος του Μπάρλου, Κώστας Κρεμμύδας ανέφερε:

«Ο σεβασμός του εντολέα μου προς την Εκκλησία όπως αυτή εκφράζεται και εκπροσωπείται, είναι δεδομένος και αδιαπραγμάτευτος και σε καμία περίπτωση δεν θα του επέτρεπε να προβεί σε οποιαδήποτε επιθετική συμπεριφορά ή διαπληκτισμό με τους εκπροσώπους της, πολλώ δε μάλλον με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών. Είναι ηλίου φαεινώτερον ότι καμία ένταση και κανένας διαξιφισμός δεν υπήρξε ανάμεσά τους και καμία ποινικά κολάσιμη πράξη, άλλως πράξη που να δικαιολογεί αστυνομική παρέμβαση, δεν έλαβε χώρα, ούτε φυσικά κρατήθηκε ο εντολέας μου».

Media

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιούλιος 2021 10:20
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr