«Διατηρούμε ζωντανές τις ελπίδες μας»

Ο Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε ότι ο Εργοτέλης διατηρεί ελπίδες ανόδου μετά το 3-1 επί του Διαγόρα.

Ο Εργοτέλης νίκησε 3-1 τον Διαγόρα στην πρεμιέρα των play off και μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του, Γιάννης Ταουσιάνης, δήλωσε:

«Βάσει εικόνας και ευκαιριών αξίζαμε τη νίκη, σε ένα παιχνίδι πάρα πολύ ανοιχτό. Στο τέλος ευτυχώς η κατάληξη ήταν νικηφόρα για μας, ώστε να ξεκινήσουμε όπως θέλαμε τα play off και να διατηρούμε ζωντανές τις ελπίδες μας. Ηρεμούμε, έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, ώστε να προετοιμαστούμε για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως και θα είναι άλλωστε όλα τα ματς».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό:

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι και αυτή πολύ δυνατή στο κυνήγι της ανόδου. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός από εδώ και πέρα και κάθε αγωνιστική, δημιουργεί νέα δεδομένα. Θέλω να ευχηθώ Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω από όλα».

Ο Ορέστης Κατσούρι δήλωσε:
«Κάναμε μια καλή εμφάνιση, όπου θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα γκολ, καθώς είχαμε πολλές ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρείς βαθμούς. Όσο μας επιτρέπει η βαθμολογία να κοιτάμε τη δεύτερη θέση θεωρώ ότι υπάρχουν ελπίδες και πιστεύω ότι είναι αρκετές, αρκεί σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε τον καλό μας εαυτό».

Media

Last modified onΤετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep