«Ο ΟΦΙ μπορεί να είναι η έκπληξη»

Ο Μπράιαν Μπενίτες μίλησε για τη μεταγραφή στον ΟΦΙ και τους στόχους του.

Ο Αργεντινός μέσος, Μπράιαν Μπενίτες, μίλησε για την απόφασή του να υπογράψει στον ΟΦΙ και μοιράστηκε τις πρώτες του εντυπώσεις από τη ζωή στην Ιεράπετρα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ήταν δύσκολη η απόφαση να αφήσω την Αργεντινή, την οικογένειά μου. Ποτέ δεν είχα φύγει από το σπίτι μου, αλλά πάντα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη. Μεγάλωσα δύσκολα. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου ήταν πάντα δίπλα μου να με υποστηρίζουν στο ποδόσφαιρο. Ήμασταν δύσκολα οικονομικά για να πηγαίνω για προπονήσεις κάθε μέρα. Μου αρέσει η ζωή στην Ιεράπετρα. Οι άνθρωποι με αγάπησαν, μακάρι να μπορώ να μείνω αρκετά χρόνια. Πιο πολύ μου αρέσει η ηρεμία εδώ. Είναι πανέμορφα. Έχω όρεξη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να έρθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Έχουμε κουραστεί που δεν αγωνιζόμαστε.

Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό να μην αγωνίζομαι, αν εξαιρεθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό. Τουλάχιστον επειδή είμαστε νέα ομάδα, γνωρίσαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Εγώ θέλω να βελτιώμομαι κάθε μέρα ποδοσφαιρικά και να αρπάξω την ευκαιρία που μου δόθηκε. Με τον ΟΦΙ μπορούμε να είμαστε η έκπληξη, πιστεύω στο ρόστερ. Η ελληνική γλώσσα είναι δύσκολη. Κάνουμε μαθήματα, σιγά σιγά μπορεί να μάθω κάποιες λέξεις».

Media

Last modified onΤρίτη, 19 Οκτώβριος 2021 20:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep