Προσφυγές Δημούτσου, Σιατραβάνη

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση των δύο προσφυγών κατά της Ξάνθης.

Νομικά κατά της Ξάνθης κινήθηκαν οι Σάββας Σιατραβάνης, Ελίνι Δημούτσος και τη Δευτέρα (18/10) οι προσφυγές τους εκδικάστηκαν στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Το FL News παρακολούθησε τη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Η ακριτική ομάδα ήταν απούσα και τον Σιατραβάνη εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Πάρης Ατλαμάζογλου, ο οποίος έκανε λόγο για οφειλόμενα που απορρέουν από το συμβόλαιο και τον εσωτερικό κανονισμό. Σε ό,τι αφορά στον Δημούτσο, ο νομικός εκπρόσωπός του, Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η προσφυγή κατατέθηκε στις 12 Οκτωβρίου. Στις 14 του ίδιου μήνα η ΠΑΕ κατέβαλε χωρίς αιτιολογία 1.500 ευρώ και τη Δευτέρα (18/10) άλλες 2.550 ευρώ που θεωρώ ότι αντιστοιχούν σε μπόνους. Εκτός της δόσης και του πριμ οφείλονται ακόμα 6.000 ευρώ από την εφορία».

Όπως κατέθεσε μάρτυρας, ο Δημούτσος από τον Αύγουστο ως τις 12 Οκτωβρίου προπονούνταν μόνος του. «Αυτό τον ενόχλησε περισσότερο», τόνισε και μίλησε για οφειλόμενα 5.000 ευρώ. Σημειώθηκε, μάλιστα, ότι η αποζημίωση είναι 75.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε μελλοντικές δόσεις ως τον Ιούνιο και μισθούς έως την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Ζητήθηκε, τέλος, η άμεση έκδοση απόφασης, ώστε ο ποδοσφαιριστής να μπορέσει να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο.

@ Σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενεί και στο σημερινό (19/10) της φύλλο η εφημερίδα «Live Sport».

Last modified onΤρίτη, 19 Οκτώβριος 2021 19:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep