Χωρίς ψυχολογία η Δόξα

Οι Μαυραετοί έχασαν 1-0 από την ΑΕΠ Κοζάνης.

Η Δόξα Δράμας γνώρισε το Σάββατο (09/10) φιλική ήττα με 1-0 από την ΑΕΠ Κοζάνης σε φιλικό ματς που έγινε στις εγκαταστάσεις Νικοτσάρα. Εμφανώς επηρεασμένοι οι Μαυραετοί από τις τελευταίες εξελίξεις που τους φέρνουν εκτός Super League 2.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε από τον Φωλίνα στο 58', ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι Μετά το φιλικό, ο τεχνικός της Δόξας, Μάκης Κατσαβάκης, ανέφερε:

«Είναι μια ταλαιπωρία χωρίς προηγούμενο, με διαρκή πισωγυρίσματα. Υπάρχει αναστάτωση, προσπαθούμε να βρούμε σύντομα την ηρεμία μας. Με αγωνία περιμένουμε τις αποφάσεις όλοι στην ομάδα. Τα προβλήματα μας αποσυντονίζουν. Με αυτές τις συνθήκες και τα δεδομένα αβεβαιότητας και ανασφάλειας, ήταν καλή η προσπάθεια με ισχυρό αντίπαλο, μας ικανοποιεί η εικόνα. Κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν να παίξουν και άλλοι επηρεάστηκαν. Μπορούσαμε να κερδίσουμε ακόμα ένα πέναλτι στο 0-0 και όπως έχουμε πει ξανά δε στεκόμαστε στα αποτελέσματα των φιλικών».

*Πριν τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη (Τάκη) Κουιμτζίδη, παλαιμάχου και άλλοτε προπονητή της ΑΕΠ, που “έφυγε” χθες από τη ζωή. Για αυτό το λόγο οι παίκτες των φιλοξενούμενων έπαιξαν με μαύρα περιβραχιόνια.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κολιοφούκας, Τάσιος, Γιαννούσης, Πανουργιάς, Μουτζούρης, Μπαβέλης, Πετρίδης, Παπαϊωάννου, Αποστολίδης, Ελέζι, Β. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι Συλλεκτής, Στ. Θεοδοσιάδης, Πάβλιτς, Χατζηκυριάκου.

ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ: Παστορνίτσκι, Κανταρτζής, Κοτταρίδης, Φωλίνας, Κρίζακ, Χαλάτσης, Κωστίκος, Τσελεπής, Σέα, Σασίνκα, Βοριαζίδης. Έπαιξαν και οι Παπαζήσης, Κουλούσιας, Αιχμαλωτίδης, Λιάμης, Τρομπούκης.

Last modified onΣάββατο, 09 Οκτώβριος 2021 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep