«Κανείς δεν θα μας βλάψει»

Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Τάσος Στράντζαλης σχολίασε την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.

Με δήλωσή του ο Στράντζαλης ζήτησε από τον κόσμο να είναι ήσυχος και ανέφερε:

«Μετά από μέρες αβεβαιότητας και αγωνίας, ήρθε η στιγμή να δικαιωθούμε, εμείς ως διοίκηση, η Δόξα, η πόλη της Δράμας, για την άδεια που πήραμε από το Διοικητικό Εφετείο. Πιστεύαμε στη δικαίωση, καταθέσαμε τα πάντα από τα μέσα Ιουλίου, εγγυητική, πόθεν έσχες, αδειοδοτήσεις, αύξηση Μ. Κ, δεν υπήρχαν ελλείψεις, ερωτηματικά ή οποιαδήποτε σκιά, ικανή να δημιουργήσει πρόβλημα.

Στο δικαστήριο εκτός από τους δικηγόρους μας, με επικεφαλής τον κ. Βαγγέλη Χατζηιωάννου, μίλησα και εγώ, ζήτησα να με ακούσουν. Είπα οτι με τη θετική απόφαση που θα πάρετε θα σας ευγνωμονεί όλη η Δράμα. Μια ιστορική ομάδα, που επιχειρεί νέα αρχή, με παλαιμάχους όπως εγώ και επιχειρηματίες της πόλης, με πρώτο μέλημα την εξυγίανση. Ζήτησα να μην υπάρξουν άλλα εμπόδια στο δρόμο μας, αφού είμαστε σε όλα νόμιμοι και τυπικοί.

Ανέφερα οτι δεν έχουμε καμία σχέση με διοικήσεις του παρελθόντος και οτι αυτό που αναλάβαμε είναι να δικαιώσουμε τη Δόξα. Πίσω από όλα βρίσκεται ο Δοξαίος φίλος μας και Δραμινός μεγαλοεπιχειρηματίας, κ. Κώστας Αποστολίδης. Για ακόμα μια φορά τον μνημονεύουμε και τον ευχαριστούμε δημόσια, που μας στήριξε και μας στηρίζει, επειδή είμαστε μπροστά εμείς.

Ζητήσαμε από το δικαστήριο να δει τα χαρτιά μας και να πράξει αναλόγως. Είναι αυτονόητη για εμάς αυτή η δικαίωση και προχωράμε στα επόμενα βήματα. Να δυναμώσουμε και αγωνιστικά, να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει και να είναι ήσυχος ο κόσμος οτι κανείς δεν θα είναι σε θέση να μας βλάψει».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Οκτώβριος 2021 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep