«Επιζήμια κωλυσιεργία»

«Βέλη» της Δόξας Δράμας στην ΕΕΑ, η οποία δεν έχει αποστείλει ακόμα το σκεπτικό της απόφασής της ή έστω το διατακτικό αυτής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ Η ΕΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ “ΜΑΧΑΙΡΙΑ”

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει τους φιλάθλους μας και την κοινή γνώμη οτι μετά την αρνητική απόφαση της Παρασκευής (17/9), που η ΕΕΑ αρνήθηκε να μας χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στη νέα Σούπερ Λιγκ 2 (παρότι ο φάκελός μας ήταν άρτιος και πληρέστατος), με μια ευφάνταστη αιτιολόγηση χωρίς νομική υπόσταση και ουσιαστικό στήριγμα, η Επιτροπή μέχρι σήμερα Τετάρτη το πρωί δεν μας έχει αποστείλει το σκεπτικό της απόφασης, ούτε καν το διατακτικό αυτής.

Η ουσία είναι οτι εξαιτίας της ΕΕΑ χάνουμε πολύτιμο χρόνο για τις επόμενες κινήσεις μας, την προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο, προκειμένου να πάρουμε το “πράσινο φως” για να μπούμε στην κλήρωση πρωταθλήματος στη Β΄ Εθνική την Τρίτη.

Τοιουτοτρόπως στερούμαστε συνταγματικά και δικονομικά δικαιώματα για να προσφύγει η ΠΑΕ μας ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων και Αρχών, με τα προβλεπόμενα από το νόμο ένδικα βοηθήματα και ένδικα μέσα.

Δε θα ανεχτούμε άλλη κοροϊδία και απαξίωση, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και τους καθιστούμε ενώπιον του πανελληνίου ως αποκλειστικούς υπεύθυνους για το τέλμα στο οποίο περιήλθε η ομάδα μας εξαιτίας τους.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε ούτε δευτερόλεπτο την επιζήμια για εμάς και άνευ προηγουμένου κωλυσιεργία σας.

Έχουν γνώση οι φύλακες και δεν κάνουμε ούτε μισό βήμα πίσω στο δίκαιο αγώνα μας».

Last modified onΤετάρτη, 22 Σεπτέμβριος 2021 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep