Φιλικό με Ηρακλή η Δόξα

Καθαρή η μαγνητική του Χρήστου Ελέζι στους Μαυραετούς.

Στο Καυτανζόγλειο θα αναμετρηθούν την Τετάρτη (15/09) Ηρακλής και Δόξα Δράμας όπως έκαναν γνωστό οι Μαυραετοί. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει οτι συμφωνήθηκε με τον Ηρακλή η διεξαγωγή φιλικού μεταξύ των δυο ομάδων την άλλη Τετάρτη 15/9 στο Καυτανζόγλειο, έναν αντίπαλο που οι “Μαυραετοί” θα συναντήσουν και στο πρωτάθλημα. Το αρχικά προγραμματισμένο φιλικό με τον Εθνικό Σοχού, για το Σάββατο 18/9, εντέλει δεν θα διεξαχθεί, ενώ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα μας θα έχει υποχρεώσεις και στο Κύπελλο (πιθανόν 22/9).

Επιπόλαιος αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Χρήστου Ελέζι στο γόνατο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, που είχε τραυματιστεί στο φιλικό της προηγούμενης Τετάρτης με τον Μακεδονικό στη Δράμα, υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία ήταν “καθαρή”, αφού γλίτωσε τα χειρότερα (ήπια κάκωση και μυική θλάση πίσω από το γόνατο η διάγνωση).

Μάλιστα, ο Ελέζι μια εβδομάδα ακριβώς μετά τον τραυματισμό του, σήμερα, αρχίζει τις ατομικές προπονήσεις και εκτιμάται οτι σύντομα θα είναι σε θέση να επιστρέψει και σε φουλ ρυθμούς, με την υπόλοιπη ομάδα».

Last modified onΤετάρτη, 08 Σεπτέμβριος 2021 13:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep