Αναφορά Αγώνα: ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Round 1 | 8oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΗΡΟΔΟΤΟΣ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 16:30 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - Δαλιανόπουλος αντί Σπόλιαριτς
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Καλαϊτζίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, πλέον και οι δύο ομάδες με δέκα παίκτες.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ Μωραϊτης αντί Φραγκουλάκη
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Δαμουλάκης αντί Κυβελίδη
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ - Κασαπάκης αντί Αυγενικού.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φραγκουλάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο έξω.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Σπόλιαριτς του Απόλλωνα για φάουλ πάνω στον Σμυρλή.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ - Μασάδο αντί Κωνσταντινίδη
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ηρόδοτος χάνει ακόμη μια ευκαιρία για να ισοφαρίσει και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έσωσε πάνω στην γραμμή το σουτ του Κωνσταντινίδη.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μάκο του Ηροδότου για μαρκάρισμα στον Δημητριάδη.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάκο έφυγε από αριστερά, έκανε την σέντρα και η αμυντικοί έδιωξαν με αποτέλεσμα ο Αυγενικού να πάρει την μπάλα και να κάνει το επικίνδυνο σουτ.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Δημητριάδης εκμεταλλεύθηκε το λάθος της άμυνας του Ηροδότου που από διώξιμο του τερματοφύλακα πήραν την μπάλα και με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Τσουμάνης αντί Σουντουρά
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σμυρλής έκανε την προσπάθεια, έδωσε στον Κωνσταντινίδη που έκανε το σουτ πάνω στον Σαμαρά και πριν προλάβει πάλι να κάνει διαγώνιο σουτ ο Σμυρλής, έδιωξε σε κόρνερ ο Θεολόγου.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Καλαϊτζίδη του Απόλλωνα Πόντου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από αριστερά του Γεωργιάδη για τον Κυβελίδη, ο Προβιδάκης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ πριν βρεθεί μόνος με τα δίχτυα.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ηρόδοτος έχει ισορροπήσει το παιχνίδι, παίρνει προσπάθειες και χώρους αλλά δεν έχει σπουδαία τελική προσπάθεια.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μάκο που έπεσε στην περιοχή για να πάρει πέναλτι.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πίεση από την πλευρά των παικτών του Απόλλωνα Πόντου που έχουν ήδη τέσσερις τελικές προσπάθειες έναντι καμίας από την πλευρά του Ηροδότου.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πουρτουλίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ηροδότου
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σουντουρά έκανε το πρώτο σουτ του αγώνα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Μπαλάφας, Αυγενικού, Σμυρλής, Φραγκουλάκης, Κωνσταντινίδης, Μάκο, Κοντογιάννης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Γεωργιάδης, Σουντουρά, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κολυτάς (Λασιθίου) Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

eeep eeep