Αναφορά Αγώνα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΞΑΝΘΗ | Round 2 | 7oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΚΕΡΚΥΡΑ εν ΞΑΝΘΗ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης ανέβηκε για να εκτελέσει φάουλ λίγο πίσω από τη μεσαία γραμμή, βρήκε τον Κάστρο και εκείνος με κεφαλιά "κρέμασε" τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Αλμέιδα μέσα στην περιοχή της Κέρκυρας, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ, στο οποίο ο Κάστρο έκανε την κεφαλιά και ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Μελισσόπουλου, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία της Κέρκυρας.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Γεωργακόπουλος αντί Στέλιου Κρητικού.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Κασάδο εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά και η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της Κέρκυρας.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Τουράμ αντί Λινάρδου
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Eπικίνδυνο φάση μετά από κόρνερ της Ξάνθης από δεξιά,ο Μελισσόπουλος μέσα από πολλά πόδια έκανε το τακουνάκι, αλλά έδιωξε ο Στέλιος Κρητικός.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Άνοιγμα στην περιοχή για τον Κάστρο, αλλά η γρήγορη έξοδος του Αθανασόπουλου έσωσε την κατάσταση.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - Μελισσόπουλος αντί Γέντρισεκ
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Καμαρά για φάουλ από πίσω στον Λινάρδο.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Σανδραβέλη της Κέρκυρας για σκληρό μαρκάρισμα.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Σιατραβάνης αντί Αποστολίδη
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Κασάδο από αριστερά, μπήκε στην περιοχή της Κέρκυρας, αλλά δεν κατάφεραν να τελειώσουν την φάση οι Κάστρο και Κίκε.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - Κασάδο αντί Σιλά που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - Κοβάσεβιτς αντί Σουλεϊμάν.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Σπίνουλα της Κέρκυρας
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο άνοιγμα από δεξιά για τον Σανδραβέλη, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, όμως, βγήκε και έδιωξε πριν γίνει απειλητικός.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Σουλεϊμάν, ο οποίος έπεσε στην περιοχή μετά από διεκδίκηση με τον Νίκο Κρητικό.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αποστολίδης βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, αλλά ο Ζίβκοβιτς με καλή έξοδο και διπλή επέμβαση έσωσε την εστία του.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γέντρισεκ, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία της Κέρκυρας.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...To παιχνίδι δεν έχει γρήγορο ρυθμό, αλλά οι δύο ομάδες φτάνουν εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γέντριτσεκ έκανε το σουτ αρκετά μακριά από την εστία με στόχο να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας, αλλά δεν τα κατάφερε και ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λινάρδος εκτέλεσε πολύ ωραία το φάουλ με γέμισμα στην περιοχή, ο Βίλα έπιασε την κεφαλιά μόνος, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας της Ξάνθης.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από αριστερά που φτάνει ιδανικά στον Σουλεϊμάν, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά που πέρασε όμως πάνω από την εστία της Κέρκυρας.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη φάση στην αναμέτρηση, με τον Κάστρο να απειλεί την εστία της Κέρκυρας, αλλά τον Αθανασόπουλο να αντιδρά και να σώζει.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κούρος, Σπίνουλας, Θεοδωράκης, Ζορμπάς, Ν. Κρητικός, Βίλα, Αποστολίδης, Λινάρδος, Στ. Κρητικός
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΞΑΝΘΗ (Μ. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σιλά, Φλίσκας, Αλμέιδα, Καμαρά, Μελιόπουλος, Κίκε, Σουλεϊμάν, Κάστρο, Γέντριτσεκ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά|) Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Μπάλτας (Αχαΐας)

eeep eeep