Πρόκριση Τρικάλων στην Κρήτη

Ο ΑΟ Τρίκαλα νίκησε και δεύτερη φορά τον Εργοτέλη και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρότι τους χωρίζουν δύο κατηγορίες, η ομάδα της χαμηλότερης λίγκας ήταν αυτή που προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Τα Τρίκαλα μετά το 3-2 στην έδρα τους, επικράτησαν και στο Ηράκλειο (0-1) και πέταξαν εκτός θεσμού τους Κρητικούς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο στόπερ Άγγελος Βέρτζος, με κοντινό σουτ στο 7'. Ο Εργοτέλης μπορεί να πίεσε, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα σε τελικές. Για να φανταστείτε, η καλύτερη στιγμή του καταγράφηκε στο 90'.

Τότε που ο Τσέλιος βρέθηκε απέναντι στον Ζαρόπουλο, έκανε το σουτ, αλλά ο γκολκίπερ των Τρικάλων κράτησε την εστία του απαραβίαστη. Ο Γιάννης Ταουσιάνης έκανε νωρίς τις αλλαγές για να αλλάξει εικόνα η ομάδα του, αλλά με συγκέντρωση και πειθαρχία ο ΑΟΤ κατόρθωσε να μην δεχτεί γκολ και να προκριθεί με νίκη στην επόμενη φάση.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπότε, Σπίριακ, Οικονόμου (68' Κοιλιάρας), Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Σταθόπουλος (46' Κουατέγκ), Μανουσάκης (46' Ροβίθης).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντοσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας (77' Οικονομόπουλος), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (54' Πελάεθ), Άλεκσιτς (82' Λώττας), Τσίπρας.

Διαιτητής: Βλάχος Ανδρέας (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Πριόνας Δαυίδ (Εύβοιας) – Νικολάου Χρήστος (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Αντωνίου Ελένη (Αν. Αττικής)

Last modified onΤρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 19:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep