Δεν άντεξε ο Ιάλυσος

Ο Ιάλυσος πάλεψε, αλλά γνώρισε την ήττα με 4-0 από τον Παναιτωλικό, για την 1η αγωνιστική της 5ης φάσης του Κυπέλλου.

Στην ανωτερότητα του Παναιτωλικού παραδόθηκε ο Ιάλυσος, ο οποίος έχασε 4-0 και δυσκόλεψε πολύ η υπόθεση πρόκριση στην 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «τοξοβόλοι» έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά οι Αγρινιώτες είχαν την ποιότητα να πάρουν άνετα τη νίκη.

Ο Ιάλυσος είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα, με το σουτ του Μαρτσάκη στο 10’ να περνά δίπλα από την εστία του Κνετ. Ο Παναιτωλικός στο 21’ άνοιξε το σκορ, με τον Σιέστεντ με σουτ να γράφει το 0-1. Ο Νατσιόπουλος στο 37’ επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Κνετ εκτελώντας απευθείας το κόρνερ, με τη μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνά άουτ.

Οι Αγρινιώτες στο 52’ πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ντάλσιο, που έκανε το σουτ και πέρασε τη γραμμή για το 0-2, παρά την προσπάθεια του Άγγελου Χειμωνέττου. Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και απειλούσε σε κάποιες στιγμές, ενώ ο Ιάλυσος έψαχνε τις αντεπιθέσεις για να σκοράρει. Στο 85’ ο Ρομάν έγραψε με πλασέ το 0-3, ενώ στο 88’ το σουτ του Ταχάρ κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 0-4.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Χειμωνέττος Αγγ., Τριποτσέρης (53’ Σερτζίνιο), Τερζίου, Χατζηδίμπας, Χειμωνέττος Κ., Γιώργου, Ρεκλείτης (46’ Τζελάι), Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης (67’ Μαραγκουδάκης), Κουγιός, Πεταυράκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Ντάλσιο (72’ Φυτόπουλος), Παρράς, Μιμίτο (81’ Ρομάν), Λιάβας, Μπαΐροβιτς, Αριγίμπι, Σανιά, Σιέστεντ, Μαρσιάλ (61’ Ταχάρ), Τσιγγάρρας.

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Πατράς, Αϊνάλης (Μακεδονίας)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep