Εντυπωσιακή Καβάλα

Η Καβάλα επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Καβάλα, η οποία επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ, για την 1η αγωνιστική της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «Αργοναύτες» ήταν πολύ καλοί αμυντικά, ενώ επιθετικά ήταν αποτελεσματικοί και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πήραν προβάδισμα για πρόκριση έναντι των Κρητικών.

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» για τη Καβάλα, καθώς στο 6’ ο Κουτσούμπας με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο ΟΦΗ επιχείρησε να απαντήσει στο 11’ με το άστοχο σουτ του Τσιλιανίδη, ενώ στο 21’ η κεφαλιά του Χαντί κατέληξε στην αγκαλιά του Γουάλι. Στο 38’ ο Βασίλης Παπαδόπουλος με νέα κεφαλιά έκανε το 2-0 για τους «Αργοναύτες», με τους Κρητικούς να είναι επιθετικά ακίνδυνοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ η Καβάλα έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Στο 51’ ένα σουτ του Σακόρ το απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 62’ η προσπάθεια του Φιγκεϊρέδο κατέληξε κόρνερ. Οι Κρητικοί δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί, με τον Παπαδόπουλο να «καθαρίζει» κάθε φάση στα καρέ του. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι είχε αποκτήσει τρελό ρυθμό, με τον ΟΦΗ να πιέζει και τους γηπεδούχους να απειλούν στην κόντρα επίθεση. Ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Σίμου δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γ. Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Κουτσούμπας, Θωμαΐδης, Γαβριηλίδης (56’ Κέρθι), Χαντί, Βόσαλικ, Λ. Ορφανίδης (73’ Μελισσόπουλος), Β. Παπαδόπουλος (80’ Μαρκόπουλος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάιλι, Μπράουν, Νάστος (64’ Κουτρουμπής), Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος (59’ Φιγκεϊρέδο), Σακόρ, Βαζ (71’ Γιαννούλης), Νέιρα, Τσιλιανίδης, Μάνος.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep